Het verhaal van een ander

Geplaatst door: beatrijs op 31-01-20

(vrij na een chat met Ruud op bdsmgirl)

Ruud voelde zich gelukkig, vrij, nu hij een middag vrij had geregeld, terwijl zijn collega’s dachten dat hij thuis was en het thuisfront dacht dat hij werkte. Hij was de stad ingereden en schichtig om zich heen kijkend de sexcinema ingedoken. Na betaling mocht hij de deur naar de cinemazalen en andere ruimten binnen. Hij kende de weg, en maakte zich gereed bij de lockers. Hij maakte zich gereed voor zijn behoefte. Hij had zijn ‘tasje’ bij zich met alle benodigde spullen. Nadat hij zich helemaal had uitgekleed liet Ruud eerst de rode bodystocking met zwarte kanten boord over zijn lichaam glijden en strikte die achter zijn nek vast. Daarna stroopte hij de zwarte kousen om zijn benen en zorgde zoals het hoort dat de kousen even hoog stonden, net onder het open kruis in zijn body. Voor de zwarte pruik gebruikte hij de camera van zijn telefoon om die passend te plaatsen. Hetzelfde gold voor de rode lippenstift. Hij was inmiddels geoefend, wist zijn lippen te tuiten om het beste effect te bereiken. En zoals altijd overdreef hij omdat hij inmiddels ook wist hoe de mannen van rode lippen hielden. Hij was nu bijna klaar, de volle 90kg, het volle buikje, de mannentietjes, de haren her en der nog waar die niet gepast zijn voor een dame, maar in ieder geval kaal in zijn kruis. Zijn piemel hing, hij was niet stijf. Het hing, lichtjes opgezwollen, maar meer niet. Hij pakte de ijzeren kooi die verdere uitingen van mannelijkheid moest beperken, gleed de ring om zijn ballen en schoof de kooi om zijn piemel. Even proppen en hij kon de piemel kooien en het slotje vastklikken. Hij verborg het sleuteltje in de locker, sloot de deur en wikkelde de lelijke sleutelband als een armband om zijn pols.

Hij stapte naar de ruimte aan het einde van de gang en schoof het gordijn voor de ingang een klein stukje opzij. Glurend door de zo ontstane spleet zag hij een man onderuitgezakt in een brede lederen stoel. De man had zijn broek op zijn enkels, en hij rukte zijn stijf opstaande geslacht terwijl zijn ogen gericht waren op het grote scherm. Ruud volgde zijn ogen en zag de twee gespierde naakte mannen op het witte doek, de ene voorovergebogen met zijn buik op een tafel en met de benen wijd, zijn gespierde billen presenterend aan de tweede die zijn enorme pik tussen de billen van de eerste plaatste en al zijn krachten gebruikte om zijn pik in de eerste man te laten verdwijnen. Het waren bekende beelden voor Ruud, maar niet de reden waarvoor hij hier gekomen was. “Kom op Femke, doe je ding”, Fluisterde Ruud zich moed in.

Femke was eerder thuisgekomen. Wat een mazzel, zomaar drie uren uitval en morgen eindelijk een keer geen toetsen of verplichtingen. Ze verheugde zich op een rustige middag. Haar ouders werkten nog en haar broer had nog zeker tot het laatste uur. Ze schopte haar schoenen uit in de keuken en sloop de trap op naar haar kamer toen ze toch geluiden hoorde uit de slaapkamer van haar ouders. Verbaasd bleef ze even stilstaan en toen het geluid aanhield schuifelde ze naar de deur die op een kier stond. Ze keek door de spleet en zag allereerst het scherm op het bureau dat naar de deur gekeerd stond waarop twee gespierde naakte mannen elkaar streelden. Het geluid dat ze hoorde was het zoenen en kreunen van de twee. Beiden waren groot geschapen, hard, en terwijl de een zich omdraaide met de rug naar de ander, duwde de tweede zijn stijve paal tussen de billen van de eerste. Hij duwde door en Femke zag de close-up van de harde pik doordringen in de aars van de andere man. Het was op dat moment dat ze de stoel voor het scherm een beetje zag draaien en Femke de man zag die ze al haar jaren kende maar nog nooit op deze manier. Ruud had geen broek aan en lag onderuit met gespreide benen zijn harde paal te strelen. Femke had hem nog nooit stijf gezien, tot nu. Femke wist ook niks anders dan dat hij en haar moeder af en toe vrijden, maar steeds minder. Over andere zaken had ze nog nooit nagedacht. En nu zag zij hem rukken, op twee mannen die elkaar neukten. Ze sloop de kamer in naar de luie stoel waarin Ruud lag, en knielde op handen en voeten voordat ze in zijn blikveld kwam. Op het moment dat hij zijn handen terugtrok van zijn kruis en met grote verschrikte ogen naar haar keek, op datzelfde moment liet Femke juist een hand met haar dunne lange vingers op Ruuds dijen glijden, heel dicht bij de grote ballen die onder zijn stijve paal bungelden.

De man in de bioscoopstoel lachte naar Ruud toen hij op handen en voeten naar hem toesloop en zijn handen om de pik van de man sloot. “Zo lekker ding, hoe heet je sletje?” – “Femke, mag ik u zuigen meneer?”, vroeg Ruud. “Ga je gang Femke, pijp me”, zei de man. Ruud schoof zijn hoofd over de eikel van de stijve pik en zoog zijn lippen vast over de eikel van de man. Daarna liet hij de pik diep in zijn mond schuiven terwijl hij zijn tong gebruikte om hem te blijven likken. De man kreunde: “Lekker”. Ruud keek even omhoog en zag de man gelukzalig zijn ogen half sluiten.

Ruud protesteerde halfhartig, maar toen Femke haar lippen om zijn eikel schoof liet hij zich met een diepe kreun achterovervallen. Zijn lange “Neeeeeeeee” was geen bewaar meer, meer een verwondering van wat er gebeurde. Hij keek naar het bekende kruintje onder hem, en voelde hoe een tong zich worstelde om zijn paal die in een warme schacht verdween. “Lekker”: zei hij en sloot gelukzalig zijn ogen. Het gevoel was ongehoord, was extreem en zijn orgasme was niet meer te controleren, niet meer tegen te houden. Hij spoot zijn zaad in haar mond zonder waarschuwing vooraf. Ze voelde hoe ze slikte, of in ieder geval probeerde.

“Slikken slet”, zei de man toen hij klaarkwam en zijn handen op Ruuds achterhoofd legde en hem vast op zijn paal duwde. Ruud probeerde met alle macht de golven sperma op te vangen maar kon niet voorkomen dat een stroompje proestend via zijn lippen over de kin in zijn body stroomde tussen zijn mannentietjes. Ruud keek omhoog in het gezicht van de voldane man en voelde zich trots dat Femke hem zo had doen laten spuiten.

Femke keek omhoog en was trots dat ze hem had klaar gepijpt. Ze veegde even haar mondhoek schoon en haalde haar hand ook over het sliertje sperma dat in haar truitje was gegleden.

1640 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.