Verlangen

Geplaatst door: mikki op 15-02-20

12 uur. Halve dag vrij genomen. 

Ik wandel op een slenterend tempo stralend in de zon naar mijn wagen. 
Dromend, wegdromend naar een ligbed op een strand ergens is het verre zuiden. 

Ik ben bijna op de parking. Nog juist een straat oversteken en ik kan vertrekken. Ik kom aan men auto en er komt net op dat moment een wit busje met 'groenten en fruit' aangereden met gierende banden. 

Zo gevaarlijk. Ik moet letterlijk opzij springen. Brusk stoppen ze en springen er drie gemaskerde mannen uit. Eentje opent twee deuren achteraan en twee anderen stormen op mij af. Het gaat allemaal zo snel dat ik niet besef wat er gebeurt. Ik laat alles vallen en probeer mijn gsm nog snel tussen mijn borsten te steken. Ze duwen me hardhandig in het busje en vertrekken met gierende banden.

Ik wil rechtkomen maar dat laten ze niet toe. Ze leggen mijn armen uit elkaar en benen en plakken me dan vast met overvloedig veel duck tape. Blinddoek aan. Een vies bolletje stof, leek op oude gordijn ofzo, in mijn mond en ook daar duck tape op. 
Ik besefte dat ik geen kant meer op kon. Mijn hart bonst in mijn keel. Minuten leken uren te duren. Ik probeerde me te concentreren en de weg te volgen maar na 4 rondjes op een ronde punt was ik helemaal gedesoriënteerd.

Ik maakte een kreunend geluid om aan te geven dat ik iets wou zeggen maar werd heel hardhandig in mijn kruis gegrepen. Het was duidelijk dat ik niets te zeggen had en dat de twee heren bij mij achteraan in het busje ook niets gingen zeggen. 

Ik gok een uur later, al is tijdsbesef zeer moeilijk op zo'n moment, speelde er een liedje af. Ik kon het niet thuisbrengen. Was een Italiaans liedje. Wat een mindfuck. Ik snap er niets van. 

Uiteindelijk hoor ik mijn subnaam in dat liedje. Heel kort. En een verborgen boodschap. 'Mikki gehoorzaam en geniet'. Wat was er is hemelsnaam aan de hand? Dit staaltje ontvoering was die verdomde Meneer van mij! The game was on... 

De heren bewegen. En plots voel ik mijn broek opengaan. Met een schaar werd deze ontdaan van mijn lichaam. Net als alle andere kledij en de ducktape. Onmiddellijk maakte ik gebruik ervan om mijn armen en benen even te bewegen. Mijn polsen en enkels werden nu aan elkaar bevestigd door ducktape. Ik mocht wel recht zitten. Eén van de mannen legde een arm rond mij en ik voelde dat Hij het was. Ik legde me tegen zijn borstkas aan, trillend van verlangen. Hij liet het toe. Na twee uur onzekerheid was dit echt even nodig.

Plots stopte het busje en duwde mijn Meneer me weg. Ze stapten uit en lieten mij achter. Meer dan wat gekreun kon ik niet uitbrengen maar kon wel men blinddoek bewegen. Helaas zag ik niets. Ik probeerde de ducktape van mijn benen te doen maar bedacht me dat dit niet zo'n geweldig plan was. 
Mijn blinddoek viel ook nog eens af en ik vond het niet onmiddellijk terug. Snel zoeken en opzetten voor mijn gezelschap terug kwam. 

Bam! Een vuistslag op de buitenkant van het busje liet me zo hard schrikken dat ik mijn hart in men keel voelde. Bam! Bam! Bam! De deuren gingen open. Het licht deed pijn aan men ogen. Ow damn, die blinddoek. Ik stond oog in oog met een gemaskerd persoon. Een harde klap in mijn gezicht werd duidelijk het signaal dat het niet de bedoeling was dat ik hem zag. Hij grabbelde mijn blinddoek, zette die op en legde me over zijn schouder en stapte zo met me naar ergens...

Hij nam me plots harder vast en er volgde 5 zeer harde zweepslagen op men billen. Na elke slag schoot ik lichtjes omhoog. Boodschap begrepen, Meneer.

Ze gingen met me een gebouw binnen. Trappen omhoog en ik werd op een bed gelegd. De tape werd ontdaan van mijn lichaam alsook van mijn mond. Ik kreeg een zoen. Het was van Hem. 

Vervolgens voelde ik verschillende handen mijn lichaam aanraken. Wrijven over armen, benen, borsten, keel, gezicht,... 
Ik vraag of mijn blinddoek af mocht. Het antwoord was een hard klap in mijn gezicht. Het was duidelijk dat hier niet gebabbeld werd. 

Plots onderging in een 'keuring' vingers in mijn mond, vingers in mijn kutje, vingers anaal, rond mijn tepels, clitoris en terug in mijn mond. Ik stond zo geil, zo nat dat bij de minste aanraking een schok door mij ging. 

Ik voelde dat er iemand het bed op kwam. Richting mijn gezicht. Waarschijnlijk zou hier een pijpbeurt volgen denk je dan maar niets was minder waar. Ik mocht beginnen beffen. Een vrouw op mijn gezicht. 

Ondertussen hevig anaal geneukt en vaginaal gevingerd. Ik kon geen kant op. Wanneer je denkt dat je hard wordt aangepakt voel je plots dat je borsten nog bewerkt worden met een zweep. Hard, raak en opnieuw. 
Ik kom klaar. Ik tril, schok en beef. Toestemming vragen was nogal moeilijk gezien ik moest blijven beffen. Best wel heel lekker. Het meisje of de vrouw was ook behoorlijk geil. Ik proefde al haar sappen heel goed. 

Iedereen stopte. Ik werd even alleen gelaten. Ik hoorde in de verte stemmen maar geen idee wat of hoe. Ik hoor voetstappen. Ik tril en beef nog na van genot.

Er komen terug mensen in de kamer. Ik voel touw rond mijn polsen en enkels. Plots voel ik mijn lichaam omhoog gehezen worden. Ik krijg een lul in mijn mond en ik doe wat er van mij verwacht word. Ondertussen worden mijn clitoris, kutje, billen en dijen bewerkt met een rijzweepje. Dit is hevig. Ik pijp de man klaar. Sperma slikte ik door maar alles lukte niet en dat drupte van men kin en kaak af.

Ondertussen werd er een andere penis in men mond geduwd en voel ik er eentje in mijn kutje naar binnen glijden. Anaal krijg ik een plug. Ik word bewerkt. Mijn tepels worden hard gezogen. Hoeveel mensen zijn hier in godsnaam.? Ach eigenlijk boeit me dat voor geen meter want ik geniet. Ik word gebruikt maar geniet ook immens. En zo gaat het nog even door.

Na een namiddag pijn, genot en vernedering stopt alles. Ik word met bodylotion ingesmeerd en krijg een kleedje aan. Nog steeds de blinddoek. Ik vraag of die af mag maar krijg geen antwoord. Ik doe een poging om hem zelf af te zetten maar bruusk worden mijn handen naar beneden gehaald. 

Ze dragen me terug in een wagen en rijden weg met me. Met blinddoek. Na een lange, stille rit zetten ze me uit het busje. Ik doe mijn blinddoek af en sta op 100 m van mijn wagen. Busje rijdt weg. Aan mijn auto zak ik in elkaar. Huilend van de ervaring denk ik. 
Na een half uurtje ben ik in staat om naar huis te rijden. Het was al donker. 

Ik baal dat ik niemand zag. Niemand hoorde praten tegen me. Niemand die... 

Ik kwam thuis. Opende de deur en ging mijn woonkamer in.
Op de bank zat mijn Meneer. Zwaaiend met mijn gsm. Deze was je nog vergeten meisje, zei Hij. Ik viel hem huilend in de armen. 

Een mooie avond volgde. Juist mijn Meneer en ik. 

2075 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.