Secretaresse

Geplaatst door: sonny op 03-03-20

Sinds een paar jaar heb ik een iets oudere secretaresse. Ze is ongeveer 45 jaar oud, maar ziet er nog steeds fantastisch uit. Vooral haar benen lijken nog die van een 20-jarige. Dat heb ik haar ook al dikwijls gezegd en steeds lijkt ze weer op te fleuren door dat soort complimentjes. Ze draagt dan ook regelmatiger rokjes, wat ik natuurlijk niet erg vind... Al sinds een lange tijd heb ik fantasiën over haar, maar buiten af en toe een beetje geflirt (zowel van mij als van haar) kwam er nooit iets van.

Tot die ene vrijdag avond...

We hadden een moeilijke deadline en beiden moesten we dus laat werken. Ze had die dag een mooie loshangende blouse met decolleté aan en een strakke rok waar haar benen prachtig onderuit kwamen. Het is al redelijk laat, en we zijn de enigen die nog op kantoor zijn. Ze komt in m’n bureau voor een paar vragen, en leunt daarbij voorover. Ik kan het niet helpen en kijk (onbeschaamd) in haar decolleté. Ik zie dat ze geen bh meer aanheeft en kijk dus recht op haar blote borsten. Wat een mooie exemplaren, zeker nog stevige peertjes en de tepels stonden mooi recht. Ze vraagt of ik goed een goed uitzicht heb. Ik voel m’n lul hard worden in mijn broek en verplaats mijn benen om mijn jongeheer iets meer plaats te geven. Ze merkt het op en zegt op een een enorm sexy toon: “is er nog iets waar ik meneer mee kan helpen?”. Ik draai naar haar, leg mijn hand op haar kont en trek haar zo naar me toe. Zij buigt voorover en zo kust ze me vol op de mond. Ondertussen doet ze mijn gulp open en haalt zij mijn lul uit mijn broek. Die staat nu ongeveer gloeiend heet en springt bijna uit zijn vel. Ze pakt hem vast en begint er heerlijk aan te zuigen. Tegelijkertijd kijkt ze recht in mijn ogen. Wat doet ze dat heerlijk, veel afwisseling tussen zachte likjes, kunstwerken met haar tong en alles vol in haar mond nemen. Na een paar minuten pak ik haar hoofd vast, til ik haar omhoog en kus haar weer op de mond. Ik merk dat ze nu erg geil is.

Ik zet haar op de bureau (een paar papieren vallen op de grond). Ik doe haar bloes uit, en kijk nu recht naar haar mooie borstjes, wat een prachtig aangezicht. Ik kan het niet helpen en begint aan haar tepels te zuigen... Tegelijkertijd gaat mn hand tussen haar benen en naar haar poesje. Haar slipje is drijfnat. Snel doe ik dat uit en trek haar rokje omhoog. Daar ligt ze dan op mn bureau. Lekkere borsten met stijve tepels, haar benen uitnodigend open en haar kutje enorm nat. Ik begin haar kale kutje lekker te beffen en geniet volop van de smaak van haar sappen. Maar al snel trekt ze me omhoog en begeleid mijn lul naar binnen. Zo begin ik haar op mijn bureau te neuken, zonder condoom. Zij begint hard te kreunen en ik merk dat ze snel klaar komt. Ze begint helemaal te schudden en duwt m’n lul zo diep als ze kan. Dan komt ze van tafel af, gaat op haar knieën zitten en begint me weer te pijpen. Mijn lul gaat nu heel diep in haar mond en het duurt niet lang, of ik spuit mijn zak helemaal leeg in haar keel. Geen druppel gaat verloren en ze slikt alles in. We zoenen nog eens hartstochtelijk om dit heerlijk half uurtje af te sluiten.

We fatsoeneren onze kleren en gaan weer aan het werk. Maar haar slipje ligt nog steeds in mijn bureau...

1785 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.