Mijn eerste filmrol

Geplaatst door: riley op 12-03-20

Na drie weken is het dan zo ver. Twee dagen geleden kreeg ik een e-mail van het castingbureau dat ik opnieuw uitgenodigd word voor de volgende stap. Vol zenuwen parkeer ik mijn oranje Mini Cooper in de ondergrondse garage van de grote studio, sluit hem af en stap ik op de lift af. Ik druk, zoals in de e-mail vermeldt, op de knop voor de 6de verdieping. Binnenin de lift bekijk ik mezelf nog eens in de grote spiegel. Mijn lange blonde haren hangen mooi tot net over mijn schouders. Mijn witte topje is vrij strak maar toch niet storend. Je kan er nog net mijn zwart gekleurde bh door zien. Onder mijn donkerblauwe skinny jeans, waar mijn strakke achterwerk goed zichtbaar door is, draag ik witte sneakers. Ik hoor de ‘ping’ van de lift en zie hoe achter me de deuren openschuiven zodat ik de kleine gang kan in wandelen. Ik stap naar links, klop op de eerste deur en wacht tot iemand deze open doet.

 

De zesde verdieping is iets anders ingericht dan het 5de, waar ik zo’n drie weken geleden mij moest aanmelden. Toen kwam ik in een klein bureautje terecht, leuk aangekleed maar waar toch de erotiek in afstraalde door de schilderijen en foto’s aan de muren. Ik moest me voorstellen aan een kleine vrouw van ongeveer 50 jaar. Ik vertelde haar wie ik was (Lien), wat men hobby’s zijn en wat ik studeer. Ik toonde haar ook mijn identiteitskaart zodat ze welvoeglijk kon zien dat ik 19 was en niet jonger daar dat illegaal zou zijn. Na een gesprekje van zo’n dertig minuten over mijn doen en laten werd er meer to the point gewerkt. Ik moest haar vertellen over mijn seksuele ervaringen en hoeveel vriendjes ik al gehad had (3). Ik vertelde haar dat ik zo’n drie jaar geleden ontmaagd was door men eerste echte vriendje, dat ik nooit iets met een meisje gedaan heb en buiten orale en vaginale seks niets gedaan heb. Nu ja, behalve dan met masturberen en die vibrator gebruiken die in mijn nachtkastje ligt. Na nog heel wat vragen gesteld te hebben moest ik mij uitkleden tot op men ondergoed. In een kleine blauwe string en bijpassende bh stond ik voor haar. Normaal voel ik me best comfortabel in men lichaam, maar ik moet zeggen dat het best wat raar was om hier nu zo voor haar te staan. Ze bekeek mijn lichaam eens goed, ik moest een paar keer om mijn as draaien en kreeg toen de opdracht men bh uit te doen. Ik deed wat me gevraagd werd en aanhoor al blozend haar compliment over, van, voor mijn borstjes. Op haar vraag hoe groot ze zijn antwoordde ik “75B”. Ze kwam van achter haar bureau heen en stapte op me af. Ze omsloot met haar handen mijn beide borsten en maakte men tepels wat stijver. “Mooie kleine roze tepeltjes” glimlacht ze alvorens me te vragen ook mijn string uit te trekken. Ik liet mijn string zakken, stapte eruit en gooide hem bij de rest van men kledij. Ik moest mijn benen wat meer spreiden zodat ze goed zicht had op men venusheuvel. Ik had me zo goed mogelijk proberen scheren, maar hier en daar was er toch nog een haartje of stoppeltje zichtbaar. “Kan geen kwaad”, hoor ik haar zeggen, “dat lossen we later wel op.” Ik mocht me terug aan kleden en nam terug plaats op de stoel. Ze vertelde me dat ik wel pas binnen het profiel van hun bedrijfje en dat ze snel van zich zouden laten horen wanneer ze iets interessant binnenkregen van opdracht.

 

Zodoende sta ik nu dus te wachten voor de deur, één verdieping hoger, ik word binnengelaten door een man van middelbare leeftijd. Hij stelt zichzelf voor als een van de producers van het bedrijf. Hij laat me plaats nemen in de stoel voor zijn bureau en gaat zelf ook zitten. Hij bekijkt snel nog eens alle informatie, opgeschreven door de dame van vorige keer en kijkt me dan even stilzwijgend aan. “Zoals vermeld in de e-mail die we stuurden”, begon hij, “hebben we voor u een opdracht. Je bent niet verplicht deze te doen en als je ze doet zal het enkel zijn na het ondertekenen van een contract. Snap je me?”. Ik knik waarop hij verder gaat. “We kregen de vraag van een van onze klanten om een filmpje te maken waar jij, in onze ogen, een uitstekend profiel voor hebt.” Ik glimlach even en bedank hem voor het compliment. Ik hoor hem zeggen dat ik zo’n 2000 euro zal verdienen vandaag, het bedrag dat de klant wil betalen voor mij, dat is 5 percent van het hele bedrag. Ik val bijna van mijn stoel wanneer ik dat hoor. Ik heb het thuis nooit echt breed gehad en zie in mijn gedachten al een mooi reisje en leuke kleren passeren. Ik zeg hem dat ik het geld zeker kan gebruiken en dat ik hoogstwaarschijnlijk het contract dan ook zal tekenen. De man glimlacht en gaat verder: “De klant wil een filmpje krijgen waarbij een meisje voor het eerst deelneemt in een triootje. Blijkbaar windt die gedachte hem op en is vooral de eerste deelname van de persoon belangrijker dan het triootje zelf.” Ik kijk hem even aan, knik en bevestig dat ik dit nog nooit eerder beleefd heb. Ik vraag hem wat er allemaal zou moeten gebeuren alvorens ik mijn beslissing zou nemen om het al dan niet te doen. De man neemt een document erbij en gaat een klein lijstje af: ‘Triootje, twee meisjes en een jongen, geen schaamhaar, anale seks.’ Hij legt het documentje terug weg en kijkt me aan. Ik moet toch even slikken. Ik beken aan de man voor me dat ik geen enkele ervaring heb met wat op de lijst gevraagd werd. Nu ja, behalve het scheren van men schaamhaar dan. De man blijft rustig en vertelt me dat het zeker niet de bedoeling is om me te forceren maar dat de klant mij gekozen heeft en dit bedrag wil betalen omdat ik inderdaad geen ervaring heb met al deze zaken. De man zegt me er even over na te denken in de lounge op de 4de verdieping. Hij overhandigt me het volledige document zodat ik alles nog eens goed kan bekijken en geeft me een half uur om terug in zijn bureau aanwezig te zijn als ik akkoord ga met de voorwaarden. Zoniet, moet ik het document voor men vertrek terug afgeven aan de receptie aan de inkom en word ik gewoon geschrapt uit het systeem. 

 

Ik neem de lift naar de vierde verdieping en kom in een loungebar terecht. Ik bestel me er een koffietje met melk en suiker en lees het volledige document dat de klant opstelde. En nog eens. En nog eens. Ik denk er goed over na en stel me dan recht. Ik stap op de lift af en duw het knopje in. Wanneer de lift aankomt en zijn deuren opent stap ik uit, leg ik het document af op het bureautje. ‘Ik doe het’ zeg ik alhoewel ik toch wel veel zenuwen hoor in mijn stem. De man voor me knikt en duwt op een knopje. Een tweetal minuten later komt een donkerharig meisje binnen gestapt. Ze draagt een wit kleedje en loopt rond op hakjes. Ze krijgt het document overhandigt van de man, die me veel succes wenst, waarna ik het meisje moet volgen. We stappen opnieuw de lift in waarna we op de derde verdieping uit stappen. Ik stap na haar een kamertje binnen en hoor hoe ze deze op slot doet. Ze vraagt me om me volledig uit te kleden terwijl ze zelf het document begint te lezen. Wanneer ik naakt voor haar sta gaat ze opnieuw recht staan en laat ze me plaats nemen in een grote stoel die me doet denken aan men gynaecologische onderzoeken. Ze plaats men voeten in de daar voorziene beugels en smeert mijn venusheuvel en vagina in met een soort gel. Het tintelt even en wordt daarna warm. Ik zie hoe ze met een klein mesje de volledige zone begint te scheren tot er geen haartje of stoppeltje meer zichtbaar is. Na het proper afgedroogd (hoewel ik toch aardig nat begon te worden) laat ze me mij omdraaien. Ik moet nu op handen en knieën gaan zitten met men gezicht naar de muur. Ik hoor hoe ze de beugels lager zet en men voeten er opnieuw in laat plaatsnemen. Mijn billen worden wat uiteen getrokken en ook daar voel ik dezelfde gel uitgesmeerd worden. Nadat ook dat gaatje van alle haartjes verlost is voel ik hoe ze een klein darmpje met warm water in men kontje laat lopen. Telkens wanneer ik het water er terug uit voel lopen, herhaalt ze deze handeling tot ze vindt dat het genoeg is. Hierna mag ik me gaan douchen in de inloopdouche naast het bureautje. Ik douche me snel maar proper en kom afgedroogd en met een handdoek rond mijn lichaam terug tot bij het meisje. Ze droogt men haren en begint het te stijlen en volume in te brengen. Hierna brengt ze me wat oogschaduw aan en mascara en krijg ik wat lipgloss op. Ze vijlt de nagels van mijn handen en tenen en haalt er de restjes van mijn nagellak af. Met doorschijnende nagellak lakt ze eerst mijn teentjes en daarna vingernagels. Ze geeft me een witte badjas en bijpassende teenslippers en vraagt of ik me er klaar voor voel. Ik zeg haar dat ik toch wel nerveus ben maar gekozen heb voor het geld. “Dat zijn ze allemaal de eerste keer”, hoor ik haar lachend zeggen, “en telkens zijn ze blij met de beslissing die ze maakten. Nou, de meeste toch” grapt ze.

 

Ze gaat me voor en in badjas volg ik haar terug de lift in. We nemen de lift naar het achtste en gaan naar rechts. Ze opent de deur, wenst me succes en sluit hem terug wanneer ik binnen ben. Daar zie ik nog een paar mensen staan. Een man van zeker 50 jaar die zich voorstelt als de regisseur van het filmpje en nog een jongen en meisje. De blonde jongen stelde zich voor als Kenneth en stond voor me met enkel een lange short aan tot aan zijn knieën en op teenslippers ook. Ik zie dat hij een mooie gespierde borstkas heeft en brede armen met een mooie tattoo-sleeve op zijn rechterarm. Hij zegt dat hij 26 jaar oud is en nu al zo’n 4 jaar ervaring heeft in dit bedrijf en dus wel weet wat hij doet en dat ik me geen zorgen moet maken. Ik voel me al wat meer op mijn gemak en zie hoe ook het meisje naar me toestapt en me de hand schudt. Ze noemt Manon, heeft mooie bruine haren en net als ik komen die tot aan haar schouders. Ik zie dat ze niet veel groter is dan ik en ongeveer even veel zal wegen (ik gok ook zo’n 50 kilo). Net als ik draagt ze een witte badjas en witte teenslippertjes aan haar voetjes. Het valt me op dat ook zij geen kleur draagt aan haar vinger- en teennagels. Blijkbaar is het bedrijf eerder voorstander van naturel, want ook qua schmink is het net als bij mij enkel wat oogschaduw, mascara en een beetje glans aan haar lippen. We praten even en ze vertelt me dat ze 22 jaar is en dat het nu de zevende keer is dat ze meedoet in een van de filmpjes van het bedrijf. De regisseur neemt ons even apart en vertelt ons hoe het zal verlopen tijdens het filmen. Ik hoor hem zeggen dat in het begin enkel ik en Manon te zien zouden zijn waarbij ik mijn eerste ervaring met een meisje kan beleven. Op een afgesproken moment zal Kenneth zich dan bijvoegen om het triootje echt te laten beginnen. Ik drink nog snel een glas water waarna we allen het kleine zaaltje verlaten. We stappen naar de overkant van de gang en komen in een filmstudio terecht waar in het midden enkel een kingsize bed staat, met rondom rond een aantal camera’s en hun operatoren. Manon stapt direct op het enorme bed af en ontdoet zich van haar teenslippers en badjas. Alvorens ze gaat neerzitten op de rand van het bed zie ik haar lichaam. Ze is wel knap, denk ik bij mezelf. Haar borstjes zijn misschien net iets groter dan die van mij maar ik gok dat het toch ook nog steeds een B-cupje is. Net als ik heeft ze een strakke maar volle kont op slanke benen en een licht gespierd buikje met daaronder een, vermoedelijk ook daarnet, kaalgeschoren spleetje. Een meisje van een jaar of 25 raapt haar badjas en teenslippers op en staat dan wat op mij te wachten. De regisseur zegt me ook naar het bed toe te gaan. Ik draai me even om en zie hoe Kenneth me goedkeurend toe knikt waarop ik mijn voeten naar het bed voel stappen. Daar aangekomen stap ik uit mijn teenslippers en maak ik mijn badjas los. Hierop voel ik hoe het meisje me van mijn badjas ontdoet en snel ga ik met gekruiste benen op het bed zitten naast Manon. Ik hoor hoe de regisseur om stilte vraagt voor de opname en voel hoe mijn hart in mijn keel bonkt. Manon neemt mijn hand vast, knijpt er zachtjes in en stelt me gerust. “Vertrouw me maar, ik deed dit al eerder met andere meisjes”, fluistert ze me toe, ‘ik weet wat ik doe. Doe straks maar wat ik ook doe. Gewoon relaxen, je laten gaan en genieten.”

 

Het wordt stil in de studio, ik hoor de stem van de regisseur en zie hoe Manon me in de ogen kijkt en glimlacht. Haar hand verplaatst zich naar mijn hoofd en ze komt dichter naar me toe leunen. Ik voel hoe haar lippen de mijne raken en ik besef dat dit de eerste keer is dat ik gekust word door een meisje. Ik sluit mijn ogen en besluit om alles op zijn beloop te laten. Ik voel hoe de tong van Manon over mijn mond glijdt en ik open de mijne een klein beetje. Net genoeg om het gladde tongetje van Manon ertussen te laten glippen en mijn tong op te zoeken. Ik merk dat ik het best leuk vind en dat kussen met een meisje toch nog wat anders is dan met een jongen. Na verloop van tijd duwt ze zachtjes met haar hand tegen men schouders aan en duwt ze me rustig met men rug op het bed. Al kussend laat ik me zachtjes neervallen. Ik voel de voetjes van Manon langs weerskanten van mijn lichaam tegen men benen aan. Ik trek mijn lichaam wat meer op het bed waardoor ik er nu volledig op lig. Manon blijft me lekker kussen afwisselend met en zonder tong waarna ze haar mond zachtjes verplaats richting mijn nek. Ik voel hoe haar handen zich verplaatsen naar men buik en opwaarts glijden richting mijn borstjes. Ik hoor haar hijgen in mijn linkeroor en fluistert me toe om ook mijn handen te gebruiken en haar lichaam te verkennen. Ik besluit om met mijn handen over haar rug te wrijven en slik even luid wanneer haar handen voor het eerst mijn B-cupje omsluiten. Ik voel hoe ze zachtjes maar met ervaring mijn borstjes begint te masseren. Ik laat mijn handen wat zakken naar haar billen toe en wrijf hier zachtjes. Mijn tepels staan nu harder dan ik ooit geweten heb. Waarschijnlijk de combinatie van opwinding en nervositeit om wat er allemaal aan het gebeuren is. Ik voel hoe Manon haar kus met me stopt en wanneer ik mijn ogen openzie ik nog net hoe ze haar tong zachtjes van onderaan mijn rechterborst tot aan men tepel laat glijden. Ik hijg nog wat harder en neem haar billen wat steviger vast. Ik knijp er even in en voel hoe gespierd haar bilspieren wel niet zijn. Ik vermoed dat ze net als ik vaak in de fitness te vinden is. Ik sluit mijn ogen opnieuw wanneer ik haar tong kringetjes voel maken rond mijn tepels en er zachtjes in bijt. Na een paar minuten mijn beide borsten verwend te hebben gaat ze van me af en trekt ze mij wat naar zich toe. We beginnen opnieuw passioneel te kussen. Ze stopt even, kijkt me lief aan en knikt naar me. Ik begrijp haar hint en ga, net als zij een paar minuten eerder, met mijn handen richting haar borsten. Ik verken haar borstjes en tepeltjes en voel dat ook haar tepeltjes fier rechtop staan. Ik steek mijn tong uit en geef er een klein likje aan. Ik hoor haar zachtjes kreunen en besluit door te gaan. Ik knabbel zachtjes aan haar tepeltjes, lik eraan en laat mijn handen om haar borsten gaan. Masserend en knijpend in haar B-cupje merkt ik dat ze geniet. Haar benen beginnen steeds meer te kronkelen en haar ademhaling begint wat sneller te gaan. Ze duwt me van haar af en legt me terug op mijn rug. Ze kust me opnieuw en fluistert me toe mijn ogen te sluiten en me gewoon te laten gaan. Ze gaat met haar mond richting men borsten, likt opnieuw langs beide tepels en gaat dan steeds lager. Ze kust mijn buik en gaat steeds zuidelijker op mijn lichaam. Ze liet haar lippen kusjes geven langs mijn rechterbovenbeen en daalde af richting mijn voeten. Ik voelde hoe ze haar tong kort over mijn voetzolen en tenen liet gaan, ging over op mijn andere voet en ging toen terug naar boven. Ze kuste me langs de binnenkant van mijn bovenbenen en duwde met haar handen mijn benen wat verder uit elkaar. Ik keek naar haar toe en zag hoe ze nog even opkeek alvorens ze een kusje gaf op mijn spleetje. Ik voelde hoe ze met haar tong rond mijn schaamlipjes ging en hoe daarna haar vingers mijn lipjes wat meer uiteen trok. Ik kreunde luid wanneer ik haar tong tussen mijn lippen door het zachte vlees ging richting mijn genotsknopje. Haar tong begon eerst zachtjes rondjes te draaien rond mijn clitoris, maar al snel ging het rapper en rapper en duwde ze haar tongetje meer tegen mijn klitje aan. Ik had geen tijd om te denken aan wat er gebeurde en voelde allerlei zwoele emoties door mijn buik. Met gesloten ogen genoot ik van haar linkerhand om mijn borst, haar rechterhand die mijn spleetje binnenging en haar tong rond mijn clitoris. Plots voel ik hoe ik gekust word op mijn mond. Ik open mijn ogen en zie Kenneth. Die was ik zelf al vergeten. Ik laat hem doen en terwijl Manon me lekker aan het verwennen is, begint Kenneth me passioneel te kussen. Ik verplaats mijn benen wat en voel hoe Manon er een over haar schouder legt zodat mijn voet op haar rug ligt. Ik voel hoe Kenneth stopt met me te kussen en ik open opnieuw mijn ogen. Deze werden wel groot bij het zien van Kenneth’s kruis. Zijn penis was nog half slap maar nu al pakken groter dan wat ik ooit gezien heb. Hij bracht zijn penis naar mijn mond en trok zijn voorhuid weg zodat zijn lichtpaarse eikel goed zichtbaar werd. Hij duwde hem tegen mijn gesloten mond aan, die ik zachtjes opende en voelde hoe het dikke ding naar binnen ging. Ik liet mijn tong rond zijn eikel gaan en begon hem zachtjes te likken terwijl ik mijn kreunen naar buiten probeerde te laten gaan door het genot dat Manon me bracht. Hij duwde zijn penis iets dieper in mijn mond en begon zachtjes heen en weer te gaan. Ik pijpte hem zachtjes met gesloten ogen. Ik voelde hoe mijn tenen zich krombogen wanneer mijn orgasme begon op te komen. Ik haalde liet mijn handen door de haren van Manon gaan en liet de penis van Kenneth uit mijn mond glippen wanneer ik zover was. Ik kreunde luid en lang, voelde mijn tenen opkrullen, graaide door het haar van Manon en duwde mijn kutje dichter tegen haar mond aan. Manon glimlacht naar me als ze mijn bezwete gezicht ziet en kust me opnieuw passioneel op de mond. Ze neemt met haar hand de pik van Kenneth vast en begint er zachtjes aan te trekken. Ze stopt onze kus en fluistert in mijn oor. “Nu jij bij mij. Gewoon doen zoals mij. Ik zal je wel sturen als het nodig is.” Ze gaat op haar zij liggen en neemt vol overgave de pik van Kenneth in haar mond en begint hem te pijpen. Ik ging op mijn buik liggen met mijn hoofd tussen haar benen. Ze zette haar bovenste voet met haar teentjes op haar andere voet en rechte haar been zodat ik vol in haar doos keek. Ik zag de kleine glinstering tussen haar lipjes van haar al aangemaakte vocht. Dat wond me wel wat op en hierop besloot ik mij nu echt volledig los te laten gaan. Al bij al gaf zij me net mijn beste orgasme ooit. Ik bracht mijn gezicht nog wat dichter en rook haar geilheid nu ook. Ik kuste haar zachtjes op haar kutje en opende mijn mond zodat mijn tong voorzichtig een eerste likje kon geven. Ik zag hoe een lichte siddering door haar lichaam ging en hoorde haar zwaar ademen. Ik keek even op en zag hoe ze de dikke grote pik van Kenneth in en uit haar mond haalde, met haar handen aftrok en genoot van de twee mensen rondom haar. Ik likte opnieuw aan haar lipjes en besloot ook om ze nog net wat meer uiteen te halen. Ik liet mijn vinger ertussen glijden en voelde hoe ik aan de ingang van haar grotje kwam. Zachtjes duwde ik mijn vinger naar binnen en ik hoorde hoe ze kreunde ondanks het gevaarte in haar mond. Ik liet mijn vinger in en uit haar kutje gaan en begon nu ook met mijn tong aan haar lipjes en clitoris te likken. Af en toe duwde ze met een hand mijn hoofd wat meer naar links of rechts maar over het algemeen liet ze me gewoon doen. Ik denk dat ik het goed deed aangezien ze het steeds moeilijker kreeg om haar lichaam onder controle te houden. Ik voelde hoe ze zich ging verleggen. Ik stopte even waarop ik zag hoe ze op haar rug ging liggen en haar benen wat meer spreidde. Ik ging tussen haar benen zitten op handen en knieën, mijn hoofd terug naar haar kutje brengend. Net wanneer mijn tong haar klitje terug begint te beroeren en ze haar handen nu door mijn haar laat gaan voel ik hoe Kenneth achter me komt staan en zijn pik in mijn kutje schuift. Ik stop even met Manon’s klit te likken en moet even slikken tussen het kreunen door. “Damn, wat een monster heeft die gast”, denk ik. Hij duwt zijn pik verder mijn spleet in en blijft dan zo even staan. Hij laat me even wennen aan zijn gevaarte waarna hij zich traag terugtrekt. Hij haalt zijn volledige stam uit mijn doos en duwt dan opnieuw volledig naar binnen. Wanneer zijn eikel voor de tweede keer tussen mijn schaamlippen naar binnen glijdt gaat het sneller en heel wat dieper. Ik besef dat hij er nu helemaal in zit en ik voel hoe Manon haar handen mijn hoofd omklemmen en terug tussen haar benen duwen. Ik begin haar terug te likken en voel hoe Kenneth nu tegen een steeds hoger tempo in en uit men kutje begint te pompen. Ik kreun steeds luider tussen het beffen door. Manon krijgt het steeds moeilijker en ik voel hoe haar voeten nu tegen mijn benen drukken. Ik voel haar tenen dieper mijn benen ingaan en weet dat ze ook op de rand van een orgasme staat. Kreunend komt ze klaar op mijn tong en ik proef nog wat meer van haar sapjes. Het duurt even wanneer ze trager begint te hijgen en haar benen van rond mijn hoofd weghaalt. Ze kust me vol op de mond en laat haar tong het geil van mijn mond likken. 

 

Kenneth haalt zijn zwaar spel uit mijn kutje en laat ons even kussen en bij onze positieven komen. Tijdens het kussen duwt Manon haar borsten tegen de mijne waardoor onze tepels tegen elkaar aan schuren. Kenneth komt voor het bed staan en Manon gaat op haar buik liggen met haar gezicht naar hem toe. Ik ga naast haar liggen en ik zie hoe Manon zijn zware stam vastneemt en naar mijn mond brengt. Ik open mijn mond en lik zachtjes langs zijn dikke eikel. Ook Manon laat haar tong erlangs glijden en samen beginnen we Kenneth’s pik te verwennen met onze mond. De eikel wordt door twee tongen tegelijk gelikt en verwend. Manon neemt als eerste zijn pik in haar mond en na een paar keer in- en uitglijden geeft ze hem door aan mij. Zo gaan we even verder terwijl Kenneth goedkeurend kreunt en zijn handen door onze haren laat woelen. Terwijl we zijn pik lekker aan het pijpen zijn, merk ik dat Manon haar hand om mijn billen legt en hier begint te wrijven. Kenneth maakt ons plots duidelijk dat hij het niet lang meer gaat vol houden en Manon haalt zijn pik uit mijn mond. Ze kust me opnieuw passioneel en draait me op mijn rug. Ze likt aan men tepels en ik voel hoe mij benen door Kenneth omhooggeduwd worden. Manon houdt mijn benen tegen zodat ik ze niet kan laten zakken en ik voel hoe een vinger iets tegen mijn kontje aansmeert. Het voelt vettig aan en ik wil opkijken wat er gebeurt. Ik open mijn ogen opnieuw en kijk recht in het kutje van Manon. Ze plaats haar benen naast mijn hoofd en gaat op haar knieën zitten. Ik zie hoe ze haar kutje boven mijn mond plaats en ik neem haar vast bij haar billen en begin haar terug te likken. Ik voel haar voeten onder mijn hoofd drukken. Kenneth duwt mijn benen omhoog en Manon neemt ze vast bij mijn enkels. Ze houdt mijn beide voeten wijdt uiteen en ik voel hoe Kenneth zijn enorme pik tegen mijn kontje aanduwt. Hij krijgt hem er niet in hoe hard hij ook duwt. Hij neemt nog wat glijmiddel en smeert er nu ook zijn penis en eikel goed mee in en doet nog wat extra over mijn gaatje. Hij houdt zijn staaf opnieuw tegen mijn sluitspier en begint opnieuw stevig te duwen. Net wanneer ik denk dat hij gaat opgeven en ik wat meer ontspan gil ik het uit. Een enorme pijnscheut gaat door mijn lichaam wanneer zijn dikke, paarse eikel zich voorbij de ingang van mijn kont heeft geduwd. Manon probeert mijn gil wat te onderdrukken door haar kutje dieper op mijn mond te duwen. Ik voel hoe de eikel opnieuw uit mijn kontje gaat en zich klaarzet voor een nieuw stoot. Ik weet niet of mijn gaatje misschien nog wat open stond of niet, maar de tweede keer ging het al heel wat sneller. Na een paar seconden stevig duwen vond de dikke pik opnieuw toegang in mijn kont en deze keer duwde hij veel dieper door. De tranen lopen over mijn gezicht heen maar ik hou me sterk en blijf Manon likken. Die kreunt zachtjes terwijl ze haar tong af en toe over men tenen laat gaan. Kenneth begint nu langzaam zijn pik in en uit mijn kont te schuiven en gaat steeds iets meer het tempo op voeren. Ik voel hoe mijn anus brandt maar heb niet veel keuze en laat het maar gebeuren. Steeds sneller gaat hij in en uit mijn kont en na verloop van tijd neemt de pijn en het brandende gevoel ook af. Ik begin te genieten en voel hoe Manon voor de tweede keer luid klaarkomt op mijn gezicht. Kort daarna voel ik hoe de grote penis van Kenneth uit mijn kont glijdt en komt hij voor mij en Manon staan. Snel begint Manon hem te pijpen wat me raar lijkt wetende dat hij zonet mijn kont heeft ontmaagd. Ik hoor Kenneth zwaarder ademen en licht kreunend komt hij klaar terwijl zijn eikel zich nog in de mond van Manon bevindt. Manon probeert zoveel mogelijk van zijn zaad in haar mond te houden maar toch loopt er langs haar mondhoeken een beetje uit. Kenneth trek zijn pik terug weg en ik zie hoe Manon zich naar me toebuigt. Ze sluit haar hand om mijn hoofd en buigt haar mond naar de mijne. Ze kust me en terwijl ik mijn mond open laat ze het zaad van Kenneth in mijn mond glijden. Ik slik een beetje door en geef de rest van het sperma terug al kussend over aan Manon. Met haar tong likt ze in mijn mond om de rest over te nemen en slikt dan ook het van mij teruggegeven zaad in. 

 

Ik hoor de regisseur roepen dat de opname gestopt wordt. Ik was even vergeten dat dit allemaal film was en ben zo blij dat ik de stap genomen heb. Kenneth krijgt zijn short terug van het meisje, die Manon en mij onze badjas en teenslippers teruggeeft. We wandelen terug door de gang. Manon vertelt me dat ik eerst nog verwacht wordt bij de producer en geeft me een kus op de mond. Ze bedankt me voor de leuke dag en hoopt snel nog eens te kunnen samen werken. Ik zeg haar hetzelfde te hopen en ga met de lift naar de zesde verdieping, richting het bureau van de producer. In mijn badjas neem ik plaats in de stoel en hij vraagt me wat ik ervan vond. Ik antwoord hem dat ik super positief ben, dat zowel Kenneth als Manon me super geholpen hebben met mijn nervositeit maar dat het best wel veel pijn deed wanneer men kont ontmaagd werd. Hij zegt dat dat normaal is omdat ik er nooit eerder wat in gekregen had en beloofd me om mijn profiel verder in hun systeem te houden als ik dat wens. Ik zeg hem dat ik hoop op nog toekomstige samenwerkingen. Hierna keer ik terug naar de derde verdieping waar ik mij opnieuw kan douchen en mijn kleren terug mag aandoen. Het bewijs dat het geld op mijn rekening gestort werd zit in mijn achterzak wanneer ik in mijn auto stap. Ik zie Kenneth iets verderop ook in zijn auto stappen. Hij zwaait nog eens en vertrekt. Wanneer ik ga neerzitten op de bestuurderstoel voel ik mijn kontje opnieuw wat branden maar ik negeer het. “Wat een dag!” denk ik al glimlachend alvorens het contact om te draaien.

 

The end

1803 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.