Verslag

Geplaatst door: perfmania op 24-04-20

verslag 

Onze 3e afspraak 

Na twee heerlijke afspraken keek ik vol verwachting uit naar onze 3e. Na een opwindend heen en weer gesprek per sms kwam ik met de trein en bus naar je toe. Ik moest ervoor zorgen dat ik nat was als ik toekwam anders zou er straf volgen. Heel wat BDSM verhalen later was ik plots even in paniek op de bus. Ik dacht dat ik de halte gemist had. Geen reden tot paniek. Ik moest nog een tijdje blijven zitten. Ik dacht “ik zal nooit nat genoeg aankomen (gezien dit bij mij zowiezo al langzaam gaat) en zal vast en zeker straf krijgen”. 15 minuten straf indien niet nat. Bij het binnenkomen werd er “gelukkig” geen controle uitgevoerd en ging ik vrijuit. 

De training gehurkt neuken heb ik bij mijn weten ook niet moeten doen… ik denk dat er die avond iets volledig mis was met mijn meneer. Ik weet niet goed hoe ik dit vergeten van je moet interpreteren... 

De opdracht was een nieuwe houding aanleren. De zittende (expose position) houding. Ik denk ongeveer 5 minuutjes. Het viel dik tegen, ik wiebelde nogal veel en meneer was niet helemaal tevreden. Hij zei “als je daar met 5 op een rij zit is het wel de bedoeling dat je mooi zit”. Dat wil ik natuurlijk bereiken. Voor mezelf maar nog veel meer voor mijn meneer. Ik wil dat je fier kunt zijn op me meneer. Dat je trots bent met je onderdanige. Dus zal ik oefenen. 

Hoe hij tijdens de houding keek naar me gaf me een erg ongemakkelijk gevoel maar was zo opwindend. Ik wist niet of ik naar hem mocht zien, dus bleef ik mooi naar beneden kijken. 

De bondages waren weer een leuke ervaring, de touwen op mijn lichaam doen toch iets vreemd met me, had het veel gezien op foto, in films maar het voelen is niet te vergelijken. Je houdt erg van foto’s en maakt er supermooie dingen mee. Je hebt al enkele mooie beelden bewerkt van mij. Dank u meneer. Ik vind ze erg mooi!!! De bondage waar mijn tepels ophoog werden getrokken gaven mij een erg opwindend gevoel. Mijn handen (bijna) stevig op mijn rug gebonden gaven mij toch al een klein overgave gevoel. Een klein controleverlies gevoel. Bij de bondage op de stoel maakte je gebruik van mijn situatie om mij een orgasme te geven. Of toch bijna, ik had het moeten zeggen dat je niet mocht stoppen, heel erg dom van mij [Symbool]. 

Toen was het plots gedaan en ik had een wat vreemd gevoel. Ik had misschien veel meer verwacht. Misschien dacht jij dat het genoeg was voor me omdat je langzaam wilt opbouwen wat ik erg apprecieer. Maar ik had niet het gevoel dat ik al op was. Ik had eerder een gevoel dat mijn meneer op was. 

Toen je me vastmaakte met de ketting aan het bed toen ik ging slapen kreeg ik terug hoop maar je maakte het even snel terug los…. 

Bij het ontwaken was je plots weer erg aanwezig. Ik kan je verzekeren dat opstaan met een koord rond je nek zaaaaaaaaaalig is. Onmiddellijk op mijn knieën voor je en je pijpen. Heeerlijk!!!! Het anale neuken met de dildo is overheerlijk. Samen met de vagina vibrator heb ik dan wel mijn orgasme gehad. Je zei dat je het niet weet bij mij wanneer het komt, omdat ik niet roep, misschien is het nog niet intens genoeg om te roepen, meneer. Ik weet niet waarom je zelf niet anaal probeert bij me, ik wil jou meer voelen dan welke dildo dan ook. Ik wil jouw in mij ontzettend hard en wild en... misschien lukte het niet, misschien ben ik niet goed genoeg, misschien ben ik toch niet echt wat je zoekt, misschien wil ik teveel. Ben je opgewonden bij mij, meneer? Voel je belemmeringen meneer? Wacht niet te lang om het mij te zeggen, meneer. Hoe langer hoe meer ik verslaafd zal raken aan jou meneer. 

Wat ik weet is dat ik jouw erg wil, hard, extreem, wild, veel. Ik wil je zien, voelen, smaken, horen. Ik wil meer bevelen, meer controleverlies. 

Juist voor mijn vertrek vroeg je me waarom ik zo sip keek, wat denk je meneer, ik wou bij je blijven. Domme vraag als ik dat mag zeggen meneer [Symbool]. 

De kus bij het afscheid, terwijl je aan mijn haren trekt en me streng aankijkt, doet mij massa’s verlangen naar onze volgende afspraak, meneer!!!!!!!! 

 

Ontmoeting op 28/01 

Na een voor mij erg geslaagde 1e ontmoeting met jou komen we tot akkoord na mijn verslag en checklist dat ik jouw persoonlijke neukteef word. 

Ik zie het volledig zitten en ben ontzettend opgewonden en kijk uit naar mijn “opleiding” als jouw onderdanige. 

Je hebt duidelijk veel ervaring en weet ontzettend veel over BDSM wat me enkel nog meer overtuigd dat ik een goede Meester heb. Het sms verkeer is magisch en brengt me in een fantastische wereld. 

Ik hou van uitdagen maar denk niet dat ik dat met jou lang zal volhouden. Ik weet ook niet of je dit zo leuk vind, dat kan ik niet aanvoelen. Ik weet ook niet of dit wel mag. 

Na het uitdagen heb ik alvast een kwartier straf ontvangen via sms wat erg opwindend was gezien ik niet wist welke straf het zou zijn. 

Ook wist ik dat er nog een opdracht zou volgen na de straf. Ik kan enkel zeggen dat het overal kriebelde, de spanning van het spel vind ik héérlijk. 

Je kwam me afhalen op het station. Haar kort geknipt, roze hemd, je zag er braaf uit. Je ogen stonden wel speels en ik wist wel beter. Hoe dichter we bij je woning kwamen hoe opgewondener ik werd. Af en toe die blik in je ogen gaven mijn ganse lijf sidderingen. 

Mijn straf werd mij bijna onmiddellijk bij het binnenkomen opgelegd. 15 min rechtstaan in onderdanige positie. Niet bewegen of spreken is voor mij zowiezo een uitdaging. Toen je K3 nadeed dacht ik nu heb ik 5 min extra maar je vond het ok na 15 min. 

Heerlijk toen je mij kuste uit fierheid. De volgende opdracht was een kommetje vasthouden in knielende houding. Ik zuchtte en je zei dat ik blij mocht zijn dat het niet met gestrekte armen was. Stilzitten en zwijgen is niet echt aan mij besteed maar ik wil mijn meneer niet ontgoochelen dus doe ik mijn uiterste best en je was tevreden. Weer de heerlijke zoen die mij zoveel deugd doet omdat ik dan weet dat mijn meneer tevreden is. 

De bondages prikkelen mij van zodra ik de touwen op mijn lichaam voel. Na de fotosessie van de bondage op mijn buik zei je nu ik daar toch zo hing het moment ideaal was om te spelen. Ik had erop gehoopt natuurlijk. Als je daar zo hangt verlang je naar meer. Een overheerlijk orgasme hangend aan touwen is onbeschrijflijk. Ik kom jammer genoeg niet snel klaar waardoor je soms wat te vroeg stopt maar ik had het lef te vragen om door te gaan. Ik moest het maar 1x vragen. Wat een intensiteit!! 

Jouw pijpen is iets wat ik heerlijk vind en met plezier uitvoer. Zeker als je mijn hoofd vastneemt om me te forceren, of mijn haren, zaaaalig!! Af en toe een slag op mijn billen maakt het des te leuker. 

Ik moet wel nog heel veel oefenen. Ik hoorde je kreunen als ik je penis volledig in mijn keel voelde glijden en wist dat dit wel een zalig gevoel voor jou moest zijn. Dat wil ik dan natuurlijk meer en meer voor je bereiken. 

Ik vind het allemaal super opwindend maar weet dat ik niet snel nat word. Ik hoop dat je niet denkt dat ik het niet fijn vindt, dat is gewoon zo bij mij. Je zei dat je de volgende keer alles wat zou opdrijven. Dat alles nog erg soft was. 

Ik ben er klaar voor meneer. Een half uur geslagen worden lijkt mij erg lang maar zoals je zei, “wie weet dat het best”? jij meneer en ik heb dan ook 100% vertrouwen in je (nog meer na de afspraak over de codes oranje en rood). 

Ik heb al heel veel geleerd van je en het feit dat je over bijeenkomsten met anderen spreekt, leuke kledij zoekt voor me weet ik dat je het wel ziet zitten om me de perfecte onderdanige te maken. 

Voorlopig heb ik zelf nog geen problemen ondervonden of dingen die ik niet leuk vond. Zelfs de karwats vind ik fijn (nu nog [Symbool]). 

Ik voel me volledig klaar voor de volgende stap en kan bijna niet meer wachten. Het is een fantastische wereld, de wereld van BDSM. 

Dank u meneer om mij op te leiden, dank u meneer om voorzichtig op te bouwen, dank u meneer voor de magische momenten!!!!!! 

Je onderdanige...... 

 

verslag 

Mijn eerste echte onderdanige ervaring 

Na een blijkbaar compleet verkeerde reactie op je advertentie werd ik bij jou uitgenodigd voor een gesprek na een antwoord dat ik de advertentie toch echt wel niet begrepen had. Je wou me uitleggen wat nu eigenlijk BDSM is. Je wou me DE wereld leren kennen. 

Ik was niet zenuwachtig, ik zou enkel voor een gesprek gaan. Ik zag het volledig zitten en vond het ontzettend tof dat je dit wou doen. 

Ik had direct een gevoel van veiligheid, vertrouwen en enige tijd later wist ik dat ik aan het juiste adres was voor een deftige uitleg. 

Na een korte uitleg werden de eerste foto’s getoond en voelde ik al licht gekriebel in de buik. Er werden nog wat advertenties enz. overlopen en ik mocht al mijn vragen stellen. Het moment dat de voorwerpen werden bovengehaald was voor mij heel erg opwindend. Ik zag voorwerpen waarvan ik zo ontzettend graag wilde dat je ze zou uitproberen op mij. Het kriebelde ontzettend het moment dat je de touw rond mijn pols deed om te demonstreren. Toen je hem afdeed dacht ik, neen, niet afdoen… We hebben die avond veel gepraat over vele dingen. Ik voelde me erg veilig. Toen kwam een eerste kus die ik tot in mijn tenen voelde. Ik hoopte dat jij mijn dominant kon worden maar voelde dat jouw verlangens toch wel ergens sterk verbonden waren met ageplay. 

Je liet merken dat je wel interesse had om met mij wat verder te gaan en de ageplay even te laten voor wat het was (ik weet niet of je je hierin zult blijven goed voelen maar we spraken af dat we eerlijk zouden zijn en dat we stoppen als we ons niet meer goed voelen). 

Je beveelt mij te gaan liggen, bevelen vind ik heerlijk en het eerste attribuut werd bovengehaald, de vibrator voor op de clitoris. Een eerste fantastische ervaring. Ik had in de films gezien dat dit wel iets heerlijk moest zijn maar man wat een intens gevoel. Ik had mijn eerste orgasme en zal hem niet snel vergeten. Ook direct de macht die je uitoefende vond ik ontzettend opwindend. Je hand op mijn keel, mijn hoofd die opzij werd geduwd, mijn haren die hard getrokken werden, eindelijk dacht ik, iemand die snapt waar ik al zo lang naar verlang. 

Toen mocht ik je pijpen, daar word ik altijd opgewonden van, het forceren, het diep duwen, mijn hoofd stevig tussen je handen, mijn oogleden die je opentrok, mijn haren stevig vastgehouden… de vraag of ik het lekker vind…dat zijn de dingen die ik zo graag wil, de controle afgeven, mij laten bevelen, je intens doen genieten,… 

Het moment dat je met de touwen de kamer binnenkwam was magisch, ik hoopte dat ik aan je verwachtingen zou voldoen maar had nog nooit de ervaring gehad dus was wat bang dat ik het niet zou kunnen. De posities, het volhouden. Ik kon enkel mijn best doen, het was zo opwindend dat het best doen niet moeilijk was. 

Het feit dat je alles opbouwt en rekening met mij houdt geeft mij een ontzettend veilig gevoel, geen enkele keer heb ik gedacht dit zie ik niet zitten of ik heb schrik voor wat komen zal. 

Ik hoop dat je mij wilt opleiden, ik weet dat ik nog heel veel moet leren, ik hoop dat je mij tot nu toe wilt, ik ben erg perfectionistisch en streef ernaar jouw perfecte onderdanige te zijn zodat je ontzettend fier kan zijn om me. Ook in de toekomst als we dan ergens met anderen zijn. Ik hoop dat ik je nooit zal teleurstellen. Je zei dat je geen voorstander bent van een éénmalige actie en daar kan ik me enkel bij aansluiten. Ik zal alles doen wat je van mij verlangt (binnen mijn grenzen). Ik wil echt de jouwe zijn! Ik wil echt jouw persoonlijke neukteef zijn met hart en ziel!!!! 

Wil jij mij, meneer???? 

 

verslag 

Meneer, 

Ik kan niet weergeven hoe erg ik altijd naar jou verlang!! Ik hoop dan ook dat je voelt als ik bij je ben hoe blij en enthousiast ik ben en hoe hard ik wil dat je mij apprecieert. Het feit dat ik niet snel nat word, of snel klaarkom vind ik persoonlijk vervelend! Ik hoop dat je hier niet al te veel problemen mee hebt. 

Ik vind alles wat we tot nog toe gedaan hebben ontzettend spannend en zaaaaaalig. Het is hetgeen ik verlang en waar ik altijd van gedroomd heb. Hetgeen ik zoooo nodig heb! Alleen snap ik niet waarom ik als ik alleen ben veel sneller klaarkom. Misschien ben ik niet relax genoeg en geloof mij, dat ligt niet aan jou want ik voel me 100% veilig en geborgen en gelukkig bij jou!!!!! 

Valentijndag was zoals je zelf zei ook valentijnsbdsm, [Symbool]. Over mijn nagels zal ik niet verder spreken [Symbool]. Maar geloof me, het zal in orde komen! 

Het wekken in de nacht was heerlijk, toen ik je sperma in mijn keel voelde lopen was ik aangenaam verrast want uiteindelijk is dat wel erg snel gegaan bij jou, toen? Het was zaaaaaaaalig!! Van zodra ik je hand op mijn mond voelde tot ik je proefde was zooooo ontzettend opwindend! Het onverwachte, het overvallen, mij “gebruiken” op een moment dat je het niet ziet aankomen...De harde aanpak, fantastisch gewoon. De strenge blik waar ik zo erg van hou en die altijd kriebels teweeg brengt. Dit was echt een heeeeeerlijk moment van controleverlies. 

Het vastmaken aan de stok was ook een heerlijke nieuwe ervaring, ik heb toch echt iets met mijn hals die gebonden wordt. Daar word ik echt opgewonden van. Het vastbinden is voor mij toch iets wat ik nodig heb. Als je dan foto’s van mij neemt voel ik me altijd wat gespannen omdat ik altijd denk dat ik er weer niet mooi zal opstaan maar je maakt echt prachtige dingen en ik word met de dag fierder op mijn lichaam. Wat je er dan mee doet is echt heel erg mooi en dat geeft mij een ontzettend fier gevoel, Meneer. 

De zweepslagen waren al iets harder, even heb ik oranje gezegd bij degene op mijn borsten, die zijn erg gevoelig. Ook de binnenkant van mijn billen lijken super gevoelig. De rest gaf mij een gevoel van overgave en dat gevoel is heerlijk. 

Ik wou dat ik al wist hoe je het liefste zelf bevredigd wordt. Ik haal zoveel genot uit het feit dat ik jou op de perfecte manier kan plezieren, Meneer. Ik zal het wel vinden, wees maar zeker!! Ik wil dat je fier bent, dat als je mij ooit meeneemt ergens naartoe dat je fier zult zijn op me, Meneer. 

Toen ik aan de ketting lag was ik onmiddellijk opgewonden. Hoe je mijn broek naar beneden deed gaf mij zo’n overgavegevoel. Ik kon niet echt weg en dat gaf iets speciaals. Ook toen ik aan de ketting bij jou in je schoot lag voelde ik dat ik van jou was... 

De ideeën die je af en toe met mij bespreekt, de tafel die je wil veranderen, een andere zweep die je wilt maken, de dingen die je nog wilt aanschaffen geven mij kriebels en verlangen...Ik verlang ook erg naar JOUW collar voor mij, JOUW slet. 

Ik voel mij super bij jou Meneer, ik heb al veel geleerd, ik wil nog massa’s leren. Ik hoop dat jij lange tijd mijn Meneer zult zijn, dat ik zal voldoen aan hetgeen jij wilt van je slet. Dank je Meneer. Ik zal mij 100% blijven inzetten. 

Ik hoop dat je mijn Moodboard ok vindt want mooi zal ik maar niet verwachten van je, Meneer ;). 

Your submissive slut, ........ 

 

verslag 

Onaangekondigde komst van Meneer D. 

Toen ik aankwam bij m’n Meneer vroeg hij of ik al netkousen had. Ik had die niet meegenomen en Meneer wou direct vertrekken naar de winkel om die aan te kopen. Ik vond het wel wat vreemd dat we juist die avond ze echt nodig hadden. Toen we in Hulst iets aan het drinken waren zei Meneer dat we niet veel tijd hadden omdat er iemand kwam. Toen begonnen mijn zenuwen en werd ik toch wat nerveus. Ik wist niet wie er zou komen of wat er zou gebeuren. Het was wel ontzettend spannend. De zenuwen gierden door mijn lijf. 

Naarmate de minuten verder gingen werd mijn stress enkel groter. Uiteindelijk ging de bel en kwam Meneer D. binnen. Aangezien het voor mij ontzettend belangrijk is dat iemand die mij aanraakt er toch ook wel goed uitziet was ik erg opgelucht met Meneer D. 

Mijn Meneer was streng en ik probeerde zo goed als mogelijk mijn best te doen. Ik wou Meneer niet ontgoochelen. Ik deed wat me gevraagd werd. Ik vond het erg opwindend. Meneer had enkele groenten uitgekozen waarmee ik moest spelen, sommige waren wel erg dik maar het ging redelijk goed naar binnen op een plaats waar groenten normaal niet naar binnen gaan. Origineel en leuk. Meneer nam weeral mooie foto’s. 

Ook werden de tepelklemmen opgezet en Meneer D. mocht ermee spelen terwijl Meneer mij strafte. Ik was erg opgewonden. 

Meneer D mocht mij een eerste keer neuken toen ik op het bedje lag. Het was erg opwindend. Toen bond Meneer mij rechtstaand vast aan mijn polsen aan de touwen aan het plafond, mijn hals aan de koord onderaan de muur zodat mijn poep wat achteruit stond. Op die manier kon Meneer D. mij hard nemen. Dat deed hij ook en het was erg leuk. De touwen spanden rond mijn polsen en ik voelde hoe weerloos ik was, zaaaaalig!! Na een tijdje begon de koord in mijn pols te snijden en voelde ik dit meer en meer. Het was zo ontzettend leuk hoe hard ik werd geneukt. Ik hou van een harde aanpak. 

Na wat te mogen rusten van Meneer moest ik Meneer D. pijpen. Hij werd heel snel stijf en dan moest ik hem neuken. Volgens mij was het iets te traag want Meneer D. vloog plots recht en neukte mij verder terwijl hij op mij lag. Hevig zoals ik het heel erg leuk vind. 

Een laatste keer was in de zetel. Mijn poep omhoog terwijl Meneer D. mij vaginaal neukte en ik Meneer mocht pijpen. Heerlijk en spannend. Toen ik wat teveel weg en weer schoof duwde Meneer mij tegen de zetel, handen op de rug vasthoudend zodat ik mooi bleef liggen tot Meneer D. klaarkwam. Dit was heeeeeeerlijk. Meneer was streng en sprak me erg streng toe en dat alleen al maakt mij gek! 

Af en toe was Meneer niet helemaal tevreden en werd ik dan ook gestraft met de hand en met de zweep. Ik werd tussenin wel ook beloond en mocht 1x klaarkomen met de vibrator toen ik met de touwen aan mijn polsen rechtstaand vastgebonden was. Nadien stond ik te trillen op mijn benen van genot. 

Ik beloofde plechtig dat ik volgende keer nog meer mijn best zou doen om een nog betere sub te zijn. Niet meer te lachen en niet zoveel te rellen. 

De foto’s die Meneer maakte en de bewerkingen ervan waren weer prachtig!! 

De dag erna was de uitgenodigde beter één om zo snel mogelijk te vergeten en niet meer over te praten…Meneer en ik kwamen overeen om de volgende samen te kiezen want Bdsm is wederzijds begrip voor wat de ander belangrijk vindt en respect voor de wensen van beide. 

Dank U Meneer voor Meneer D. en voor een heerlijke avond. Dank U Meneer om mij een betere sub te maken. 

 

verslag 

Na wat aanpassingen aan het “kunstwerk” van Meneer was het aan mij om deze aanpassingen te testen. Weeral eens superspannend. Ik werd vastgebonden op het plateau met mijn polsen en mijn benen. Mede mogelijk door de touwen die op het plateau waren vastgemaakt, super creatief!! Onbeweegbaar lag ik klaar om verwend te worden en Meneer heeft mij ontzettend verwend. Het was zaaaaalig. Ik kon niet tegenstribbelen, bijna onmogelijk. Ik had een lange sessie gevraagd maar mijn liesstreek dacht er anders over…Ik was serieus aan het trillen en ook nadien bleef het trillen nog even doorgaan. Stretchingsoefeningen zijn een aanrader. Ik haat het als ik op die manier moet vragen om mij los te maken. 

Na wat te mogen rusten werd er verdergegaan met de sessie. Rechtstaand vastgebonden aan mijn voeten en polsen. Met de vibrator gaf Meneer mij verschillende orgasmes na elkaar tot ik stop moest zeggen omdat ik dacht te exploderen [Symbool]. 

Ik heb wel niet oranje of rood gezegd…[Symbool] 

De tepelklemmen waren erg voelbaar, als ze lang op mijn tepels staan dan ontplof ik als Meneer ze eraf neemt, de zweepslagen daarentegen waren een waar genot, oranje is nog niet bij me opgekomen. Moest eventjes wel mijn poep strelen maar Meneer bond toen mijn polsen vast op mijn rug en het strelen was snel gedaan…Ik heb al meer gebeefd na een sessie, die keer toen ik je moest vastnemen, dat ik dacht dat ik zou flauwvallen was nog anders maar ik weet niet op welke manier anders. Ik vond het alleszins heeeeeel intens en ontzettend leuk. Ik denk dat ik zeker 3x dank u Meneer moest zeggen maar weet niet of ik het gedaan heb. Nu ja, dat is aan Meneer om mij dan hiervoor te straffen… 

Ik denk dat het pijpen van Meneer beter gelukt is dan de keer ervoor. Ik had de indruk dat ik het langer volhield??? Maar omdat Meneer zo vrijgevig is met complimentjes weet ik absoluut niet wat hij vindt van zijn slet. 

Dank u Meneer voor het fantastische kunstwerk “de stoel "die nu blijkt veel meer dan enkel een “stoel” te zijn. Het is prachtig en ik zal er hopelijk nog heel veel mogen mee experimenteren. 

Ik verlang naar de stoel Meneer, ik verlang nog veel meer naar jou Meneer!! 

Onderdanige ........ 

verslag 

Het verlangen na onze 3e afspraak was nog groter dan anders. De tijd tussen de afspraken was veel te lang. De uren, de minuten werden afgeteld. Ik was ontzettend ongeduldig en heb je wat teveel lastiggevallen denk ik. Ik denk verslaafd te zijn aan je, Meneer!! Het SMS verkeer was weerom erg opwindend. Een erg strenge Meneer. Ik kreeg wat stress, had de indruk dat het gedaan was met lachen. De opwinding was des te groter. Ik had de indruk dat ik wat teveel uitgedaagd had en dat er mij wat te wachten stond bij aankomst. Je liet me ook blijken dat je veel strenger zou zijn. Ik was erg benieuwd en enorm zenuwachtig. 

Grote mond op voorhand. Ik zal het wel afleren, denk ik… 

Het viel goed mee bij binnenkomst. 

De Nadu positie is een regelrecht ramp. Ik doe het absoluut niet goed. Ik kan zolang niet blijven zitten. Ik heb me voorgenomen hierop intens te trainen. De dag erna voelde ik je dicht bij me, elke stap die ik deed voelde ik in mijn liezen, eigenlijk wel een aangenaam gevoel je zo dicht bij me te hebben [Symbool]. Ik wil dit beter kunnen gezien het uiteindelijk misschien toch wel de belangrijkste positie is. Hèt gebaar van onderdanigheid en kwetsbaarheid. 

Zoals gedacht waren de zweepslagen toch al wat uitgebreider en harder maar nog steeds komt het woord oranje niet bij me op. Toen ik aan de touwen was vastgemaakt had ik deze keer wel een gevoel van controleverlies. Het was intens en na het losmaken ook te zien aan het trillen van mijn lichaam. Dat had je inderdaad goed onthouden uit mijn vorige verslag. Veel bewegen zat er niet echt in maar je noemde het nog steeds een begin… Ik vraag me af wat het uiteindelijk zal geven bij mij. Zal ik het volhouden, zal ik het kunnen? Op dit moment heb ik nog geen enkele last maar het is dan ook nog maar een pril begin. 

De ervaring op de tafel, vastgebonden met mijn handen aan mijn voeten, was zoooooo opwindend. Dat was zeker een gevoel van contoleverlies. Heerlijk hoe ik daar tot een orgasme kwam. 

De 2e sessie op de salontafel was nog veel heviger, daar heb ik toch mogen genieten van 2 erg intense orgasmes, zaaaaaalig. Ik trilde over mijn ganse lijf. Ik heb nog nooit zo’n intense orgasmes gehad. Ik was erg onder de indruk. Jouw gezicht bij het genot die je mij heeft is zo fantastisch om te zien. 

Ik hoop echt dat het pijpen je al wat beter bevalt. Ik doe hard mijn best om hem zo diep mogelijk in mijn keel te nemen en hoop dat je tevreden bent. Vandaag zei je dat ik dat al kon en dat was heel fijn om te horen. Toen je vandaag klaarkwam in mijn mond maakte je me ontzettend blij. Ik was erg dankbaar Meneer!! Ook de 2e keer was voor mij een gevoel van “ik wil je”. 

Het anale is blijkbaar nog steeds heel erg moeilijk. Er moet nog veel getraind worden. Je vindt de correcte positie niet voor jezelf en dat maakt mij wat onzeker. Ik hoop dat je een oplossing vindt. 

Het plassen in het potje zal ik nu ook wel onder controle hebben. Als het één keer lukt zie ik niet echt nog problemen. Ik vond het wel spannend en was ontzettend blij en aangenaam verrast dat je volhield dat ik het daar moest doen, dat je streng was! Zo wil ik het zo ontzettend graag. 

Vandaag op het matje op de vloer zou het even intens zijn geweest gezien de koorden mij een extreem gevoel gaven van genot maar ik kwam niet klaar en ik moet dit duidelijker aan jou laten weten. Dat heb je mij al gezegd en ik heb het weeral niet gedaan, sorry Meneer. Zeker de touwen aan mijn keel is zo intens. Dat gevoel, touwen, handen, op mijn keel is echt een gevoel dat ik van jou ben, dat je me in je macht hebt en daar hou ik erg van. 

Het trekken aan mijn haar hoort daar ook bij. Als je mij zoent terwijl je me aan de haren trekt kriebelt het nog steeds overal. Ik heb nood dat je mij je dominantie meer toont. Ik weet dat je je inhoudt maar weet niet goed waarom? 

Het is soms wat verwarrend gezien het feit dat ik zo lang bij je blijf en dat je niet constant de dominant kan spelen. Misschien toch iets strenger als je effectief “Meneer” wordt. Ik heb nog niet echt het gevoel dat ik van jou ben. Ik heb misschien wel opschrift mee [Symbool] maar het gevoel is er nog niet echt. Dat heb ik nodig. Ik heb nodig dat je me duidelijk maakt dat ik JOUW sub ben, als je mij echt wilt als sub, Meneer? 

Ben ik tot nu toe een goede sub Meneer? Zie je vooruitgang Meneer? Denk je dat ik het zal kunnen JOUW perfecte sub te worden? Ik verlang al weer om bij je te zijn!!!! 

Dank je Meneer voor weeral eens heerlijke dagen bij jou. 

Your submissive slut. 

......... 

verslag 

Aankomst op 21 februari – gebleven tot 26 februari 

Opnieuw heb ik de minuten afgeteld om bij je te zijn. Ik wil je zo ontzettend graag! Telkens zeg je als aankom dat je mijn kut zal controleren of die al of niet nat staat maar telkens kruip ik door het oog van de naald. Gezien dat bij mij niet zo evident is, heb ik wel “geluk”. 

Mijn moodboard gaf je een idee wat ik erotische kledij vond, dat was dan ook alles wat je erover zei. 

Ik mocht zelf de stimulator voor mijn clitoris bedienen, gezien ik wat ontgoocheld was toen het wat lang duurde en ik niet klaarkwam. Met de kaars tussen mijn tenen heb ik toch mogen genieten van een intens orgasme. Terwijl jij toekeek was ik erg opgewonden. 

Weeral eens heb je prachtige foto’s gemaakt. Ik moest een jeansrokje meebrengen en die heb je onmiddellijk afgeknipt tot op ideale slethoogte. Gekleed in dit rokje heb je de touwen aan mij vastgemaakt. Mijn armen werden vastgebonden en omhoog aan het plafond vastgemaakt. Heel erg opwindend gezien voor mij het vastbinden wel erg belangrijk is. Daar ook gaf je mij een intens orgasme. 

Later in de week spraken we over blinddoeken en je zei dat we dat inderdaad eens moesten doen, ik wacht vol ongeduld, Meneer. 

Nog steeds word ik erg opgewonden als je mij streng behandelt en mij aan de haren trekt en mijn keel vastknijpt. 

Opnieuw werden mijn gaatjes volop getraind en ik hoop dat je tevreden bent Meneer. 

Ik wou meer maar je zei dat het geen goed idee was. Je wilt niet dat ik zou afhaken. Toch heb ik het gevoel dat ik strenger moet worden aangepakt…maar dan natuurlijk heb ik geen ervaring. 

Ik zie uit naar de volgende afspraak. 

Mag ik deze week spelen Meneer? 

Uw onderdanige 

1021 keer gelezen

Score:
(van aantal stemmen: )

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.