Mvm date 1/2

Geplaatst door: mike1966 op 09-05-20

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Mike een man met de nodige ervaring op allerlei gebied al staat er nog wel wat zaken op de bucketlist. Ik ben 1.86 mtr slank sportief en in het bezit van, naar ik vaak heb gehoord, een lekker stuk gereedschap. Niet een grote vleeslul maar eentje die echt super groeit en zalig dik word naar mate de geilheid toeneemt. Heb een frenum piercing en gepierste tepels en draag, zeker als ik date, mijn cockring aan de basis van mijn pik. Doorsnee 6 cm met omtrek 20 cm en die zit lekker strak. Verder ben ik altijd geheel glad van rug basis tot aan navel en geen borsthaar.

 

Uit wat ik zocht en zoek is het volgende verhaal ontstaan:

Via CG zoek en zocht ik een stel waarvan de vrouw minimaal dominant zou zijn en de man Bi  en tevens  switch en/of onderdanig naar de vrouw. Ik ben in gesprek geraakt met een heerlijk Switch (beide) stel die ook beide bi bleken te zijn. Beter kon ik mij niet wensen. Na de nodig soms zeer uitdagende en expliciete chat sessies kreeg ik van de dame te horen dat ik mij op een bepaalde dag en tijd diende te melden. Adres zou in de loop van de week volgen. Opgedragen dresscode was simpel, Geringd en toegankelijk en snel verwijderbare kleding, gespoeld, gewassen en geschoren. Tevens had ik een verbod gekregen om in de week voor de date klaar te komen.

 

De dag van de date zoemde mijn telefoon al vroeg in de ochtend dat ik die avond om 19:00 klaar diende te staan voor vertrek, verder niets…. In mijn hoofd speelde de gehele dag allerlei spannende, geile en uitdagende scenario’s. Om 19:00 uur exact kreeg ik het volgende bericht: Je ziet hoe punctueel wij zijn, onthoud dat! Meld je om exact 20:00 op het adres wat je om 19:30 van mij zult ontvangen en begin maar vast richting het zuiden te rijden, anders red je het nooit!!

Oeps dat is lastig niet wetende waar de rit heen zal gaan en toch stipt op tijd ergens aankomen. Ik stap in de auto en pak de snelweg naar het zuiden. Om exact 19:30 het bericht met dit maal alleen het adres waar ik moet zijn. De spanning stijgt en ik neem mij voor exact om 20:00 voor de deur te staan. Na al rijdende de navigatie ingesteld te hebben zie ik dat dit precies haalbaar is.

 

20:00 sta ik voor een de deur van een vrijstaand huis en zie dat de deur los is. Ik bel niet aan maar duw de deur voorzichtig open. In de gang staat de man van het stel, blote voeten, leren broek, leren riemen body en zijn wijsvinger voor zijn mond ten teken dat ik niets moet zeggen. Ik sluit de deur achter mij waarna de man naar mij toeloopt. Direct steekt hij, zonder een woord te zeggen een hand in mijn joggingbroek en tast mij vol in mijn kruis. Blijkbaar de eerste controle denk ik maar mijn pik reageert direct en die was door de toenemende spanning toch al niet meer helemaal in de hangende rust staat. De man knielt voor mij en neemt mijn lul direct in zijn mond. Ik voel zijn tong langs de frenum piercing gaan terwijl zijn hand mijn cock-ring betast. Dit duurt nog geen 2 minuten alvorens hij mijn inmiddels stijve paal weer opbergt in mijn jogging broek en op staat en mij wenkt hem te volgen.

 

We lopen een kamer in waar de dame op een bank zit. Over the knee laarzen hoge hakken ¼ leren push-up BH met zo te zien prachtige tieten en ze heeft een flogger in haar hand waar mee ze traag speelt. De man spreekt en verteld dat hun speeltje er is en de eerste check heeft ondergaan en is goed gekeurd. Daarna neemt hij staand plaats naast zijn dame. Ik weet even niet hoe mij te gedragen en wacht geduldig af. De dame kijkt mij aan “kleding uit” is het enige wat zij mij zegt. Ik doe wat mij is opgedragen waarna de dame tergend langzaam op staat en naar mij toe loopt. Wat ziet ze er fantastisch geil, opwindend en uitdagend uit denk ik. Mijn pik is weer iets wat geslonken van de eerdere test en plagend laat zij een paar vingers langs mijn balzak gaan, ze bekijkt mij, ze keurt mij loopt rondjes om mij heen en dan heel onverwacht vel ik de flogger (leer) met kracht op mijn kont terecht komen. Ik schrik en laat een kreet uit mijn mond ontsnappen. Direct vraagt zij mij of haar subje niet duidelijk geweest was dat ik stil moest zijn. Ik vertel haar dat hij mij dat wel duidelijk had gemaakt waarop ik direct de flogger weer op mijn kont voel landen. Ondanks dat ik nu geen krimp geef zegt zij; “hardleers!!” Geen geluid is geen geluid tenzij ik daar toestemming voor heb gegeven, is dat duidelijk? Ik knik instemmend waarop zij mij verteld dat dit beter is. Nu buig voorover handen op je enkels. Zo staand zie ik niet veel maar dan zie ik de voeten van haar subje voor mij verschijnen hij buigt over mij heen, zijn leren broek schuurt tegen mij nek en rug en hij trekt op deze wijze mijn billen van elkaar. Ik voel een dune doch lange dildo direct mijn kontje vullen. Reinheids controle laat de dame mij weten…… Ook deze test doorsta ik blijkbaar met goed gevolg daar zij zegt “goedgekeurd”. Waarna zij direct een dikke buttplug in mijn anus duwt. Beide verplaatsen zich naar de bank maar laten mij staan waar ik sta. De dame neemt plaats op de bank terwijl de man naast haar blijft staan. Ze slaat met haar flogger tegen zijn broek, “uit” zegt ze. De man trekt zijn leren broek uit en nu zie ik dat de riemen body onder de broek door liep en zijn pik zelfs door een ring zit die deel uit maakt van de riemen body. Zijn pik hangt nog slap voor over.

 

De dame wenkt mij aan de andere zijde van haar plaats te nemen (staand) “ zo daar sta je dan sletje, als een van de hoofdrol spelers in je eigen fantasie” verteld zij mij. We gaan er met z’n drieën voor zorgen dat IK een fantastische beleving heb en mogelijk brengt het jullie ook wat genot” verteld ze mij. Toon dat je niet vies van een man bent en pijp de pik van mijn sub hard verteld ze mij er direct achteraan. Ik kniel voor haar vent en pak zijn pik met mijn hand, direct voel ik de flogger weer op mijn kont landen. “ pijpen doe je met je mond niet met je handen!! Handen op je rug NU! Ik doe als mij gezegd is en direct worden mijn handen op mijn rug gevangen door een paar boeien. Pijpen NU zegt ze mij. En ik neem de warme pik van haar sub in mijn mond. Direct voel ik die groeien tot een mooi voormaat en ik probeer hem helemaal tot mij te nemen. STOP wisselen! Ik sta op met mijn handen geboeid op mijn rug terwijl haar sub nu de knielende houding aan neemt, uiteraard weet hij wel beter en gebruikt alleen zijn mond om mijn pik tot lengte en volle dikte te zuigen/likken. De dame zit onderuitgezakt op de bank, geniet blijkbaar van het schouwspel daar en een hand langzaam met haar kale kut speelt. Met de andere hand laat zij zo af en toe plagend op haar beide subjes landen. Ondertussen verteld ze ons dat er alleen klaar gekomen word als zij daar toestemming voor heeft gegeven. Ik zeg dat is goed mevrouw en PETS daar land de flogger hard op mijn kont! Ook spreken pas na toestemming, onthoud dat verteld ze mij.

 

Oke, stoppen en op staan! Wat ik zie bevalt mij en kunnen we verder mee spelen, of niet Cor vraagt ze blijkbaar aan haar sub, die knikt instemmend. Neem wat te drinken klets vrijuit met elkaar, geen fysiek contact, en meld je over 15 minuten op de speelzolder! En weg is ze!

 

Uiteraard gaat dit verhaal nog verder en ik zal het dan ook zeker afmaken in deel 2. Maar ook ben ik nieuwsgierig hoe jullie dit verhaal ervaren. Reacties graag in PM of in mjn profiel. Mogelijk zijn er ook wel mensen die HUN vervolg van dit verhaal willen schrijven. Neemt uiteraard niet weg dat ik het echte vervolg ook zelf zal schrijven. Als je een vervolg wil schrijven geef het dan de titel; MVM Date vervolg met een naam van wie het geschreven heeft.

Ik ben erg benieuwd. Voor de gene die het verhaal kunnen waarderen het vervolg van mij komt zo snel mogelijk.

1066 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.