Overname deel 1 - Een rit als geen ander

Geplaatst door: jasmijnjoy op 19-05-20

Waarschuwing vooraf: dit schrijven verhaalt over de avonturen van een tgirl. Lezen op eigen risico. ;)


'Hi sletje'. De hand op mijn schouder deed mij ineen krimpen. Lichtjes en slechts heel eventjes, maar hij had het toch opgemerkt. 'Ontspan maar Jasmijn, ik ga je niets aandoen.' 'Nu nog niet' voegde hij er met een lichte grijns aan toe. 

Hij ging tegenover mij zitten en keek mij met zijn groene ogen doordringend aan. Even verscheen een lichte glimlach die zijn gezicht een vriendelijke uitstraling gaf. Maar al snel werd zijn uitdrukking weer zakelijk, bijna afstandelijk.

Even keek ik om me heen vanuit onze plek in de hoek van het café. Het was behoorlijk rustig op dit vroege tijdstip. Buiten zaten een aantal klanten op het terras, maar binnen was het nog leeg. Niemand die op ons lette. 

'Je kan je nu nog bedenken, als je twijfelt ga ik er nu weer vandoor en kan je verder van je drankje genieten. Let wel: als je nu ja zegt is de consequentie dat je vanaf nu doet wat ik van je verlang, en dat zal je soms moeilijk vallen. Denk er maar even goed over na. 

Hij liet een stilte vallen. Mijn gedachten schoten heen en weer. Na een korte poos maakte de spanning in mijn lijf plaats voor vastberadenheid. 'Ben je bereid een nieuwe wereld binnen te stappen en mijn slavin te worden?' Ik probeerde zijn vraag zelfverzekerd te beantwoorden, maar door de spanning klonk mijn 'Ja' zacht en trillerig. 

'Nee, ik wil dat jij in een hele zin antwoordt.' Hij legde een velletje papier voor me neer op tafel. 'Hier, lees dit goed door en herhaal de zin als jij er echt klaar voor bent.' Ik pakte het briefje op en bekeek het verfijnde handschrift. De woorden deden mij beseffen dat ik op een belangrijk kruispunt stond. Één enkele zin en mijn leven zou een stuk ingewikkelder worden. Spannender ook natuurlijk. 

Ik keek hem recht in zijn ogen aan. Mijn besluit was gemaakt. 'Ja, ik wil U graag dienen in al Uw geneugten en alles doen wat U mij opdraagt binnen de afgesproken grenzen.' Nu klonk mijn stem wel vast en overtuigd. Instinctief sloeg ik mijn blik neer als bevestiging van mijn veranderde positie.  

'Ok, je lot is bezegeld.' Met een vriendelijke knik wees Hij naar de plastic zak naast Hem. 'Je gaat nu naar het toilet en gebruikt de inhoud van deze tas.' 'Ok' antwoordde ik, nu minder zeker van mezelf. Met een strenge blik corrigeerde Hij mij: 'Je spreekt altijd met twee woorden. En vanaf nu noem jij mij altijd Sir.' 

De terechtwijzing maakte mij tegelijk ongemakkelijk en opgewonden. Het spel was nu echt begonnen. 'Ja, Sir' verbeterde ik mijn fout. Ik stond op en terwijl ik voorover bukte om de zak te pakken boog Hij voorover en sprak zachtjes in mijn oor. 'Wees gerust. Mijn auto staat hier in de buurt. Wij hoeven niet ver te lopen.' Hiermee stelde Hij mij allesbehalve gerust. Wat zat er in vredesnaam in die tas? 

Ik pakte ook mijn rugzak van de grond en nam deze mee naar de wc. In de rugzak zaten wat spullen voor mijn transformatie. Pruik en borsten natuurlijk, en mijn make-up spullen. Gelukkig was het herentoilet verlaten. 

Ik opende de zak en schrok van de inhoud. Ok, het felroze satijnen slipje was vooral opwindend. Maar ik haalde ook een laag wit heupbroekje tevoorschijn. En - nog een slag erger - een paar stiletto's met een behoorlijke hak. Zeker 10 centimeter schatte ik.

Oei. Dit had ik niet verwacht. Ik ga hierin zeker opvallen op straat. Ik haalde diep adem om de spanning uit mijn lichaam te verdrijven. Zonder succes. Trillend van opwinding en zenuwen ontdeed ik mij van mijn kleding. Alleen mijn shirt bleef aan. De rest borg ik op in mijn rugzak.

Als eerste trok ik het slipje aan. De zachte, gladde stof voelde heerlijk terwijl het broekje over mijn benen en billen gleed. Trok mijn klitje strak naar onder zodat er slechts een klein heuveltje in het slipje zichtbaar bleef.

Daarna was een paar enkellange, zwarte netkousjes aan de beurt dat ook in de tas had gezeten. Even bewonderde ik de vrouwelijke snit van de heupbroek. Het kostte mij enige moeite hem aan te trekken, de broek was behoorlijk strak. 

Als laatste trok ik de pumps aan. Ik probeerde nog de broek zoveel mogelijk over de schoenen de schuiven om deze wat te verbergen. Maar veel succes had ik niet daarmee. Bovendien maakten de hakken met elke stap een flink geluid. 

Ik draaide mij om naar de spiegel om mezelf te bekijken. Tot mijn schrik scheen het roze slipje nogal door de witte broek heen. Waar ben ik aan begonnen? Ging ik echt zo over straat lopen?

Ik verzamelde al mijn moed en deed de toiletdeur van het slot. Elke stap werd begeleid door een flinke 'klik', iedereen zou dit horen. Met knikkende knieën ging ik terug naar de tafel. Daar zat Hij rustig achterovergeleund. Hij hoorde mij naderen en draaide zich om om mij te bewonderen. 

'Mooi Jasmijn. Dit ziet er al een stuk beter uit. We kunnen gelijk gaan, ik heb jouw drankje al afgerekend. Geef mij die rugzak maar, dan kan ik je beter bewonderen.'

Hij pakte de tas en begon onmiddellijk op de uitgang af te lopen Gelukkig was ik al behoorlijk geoefend in het lopen op hakken, want anders had ik Hem niet bij kunnen houden. Zo goed mogelijk probeerde ik mijn heupen mee te laten deinen met mijn passen. 

Iedereen bekeek mij toen wij over het terras liepen. Althans, zo voelde het. Geen idee of het werkelijk zo was, ik keek strak vooruit, blik op oneindig, zodat ik niemand aan hoefde te kijken.

Zijn auto stond verder weg dan ik had gehoopt. Hij genoot zichtbaar terwijl Hij mij gadesloeg tijdens onze wandeling. Af en toe maakte Hij me complimenten - over mijn kleding, over mijn sexy kontje, over de manier waarop ik liep. Ik bedankte Hem voor iedere complimenteuze opmerking, maar eigenlijk voelde ik met elk woord een steek van vernedering.

En toen streek Hij tot overmaat van ramp Zijn hand op mijn kontje en kneep even in mijn rechterbil. Van schrik verloor ik bijna mijn evenwicht. 'Ik weet wel waar iedereen die achter ons loopt naar kijkt. Precies hier'. Met die woorden gaf Hij een harde tik op mijn billen. 

Eindelijk, na enkele minuten te hebben gelopen, bleef Hij staan bij een grote SUV. 'Jij gaat achterin. Daar liggen nog wat kleren voor je klaar. Fatsoeneer ook je haren en borsten.'

Met die woorden opende Hij de achterdeur. De achterbank was opgeklapt en er lag een kleed op de bodem. Op het kleed zag ik een plastic zak en een spiegel liggen. Ik ging op de autovloer zitten en begon direct met mijn verdere transformatie. 

In de tas vond ik een roze bh passend bij mijn satijnen slipje en en een topje van een zachte, glimmende roze stof. Ik deed de bh achterstevoren om mijn borst zodat ik hem dicht kon maken. Daarna draaide ik hem om mijn middel en schoof de halters over mijn schouders. Nu nog de opvulling. Mijn cup D borsten werden geheel bedekt door de bh en gaven mij een flinke boezem.  

Mijn vingertoppen streken zachtjes over het topje. De stof voelde heerlijk aan. Ik trok het topje over mijn hoofd en de stof van het topje trok strak over mijn buste. Het topje eindigde kort onder de bh en liet mijn navel en buik open en bloot. Nu was er niets mannelijks meer aan mijn kleding. 

Hij had gezegd dat Hij mij wilde zien met lang haar. Ik haalde de blonde pruik uit de tas en pakte de spiegel erbij. Ondanks de schokkende bewegingen van de rijdende auto lukte het mij snel mijn haren te fatsoeneren en vast te zetten. 

Ik bekeek mezelf even in de spiegel. De golven van mijn haar vielen mooi om mijn hoofd en over mijn schouders en rug. Jammer dat ik nog geen make-up heb kunnen gebruiken. In een opwelling haalde ik mijn lipstick uit mijn make-up doos en begon ik mijn lippen te verfraaien. De felle roze kleur zette een mooi accent in mijn gezicht, passend bij het topje. En bij het slipje dat nog steeds door mijn broek heen scheen.

'Sir, ik ben klaar'. Hij bekeek mij even in de achteruitkijkspiegel. 'Goed zo, sletje. Mooie lipstick ook, je hebt duidelijk je best gedaan om gebruiksklaar voor mij te worden.'

Hij stopte de auto langs de kant van de weg. 'Je kan naast mij komen zitten. Maar eerst mag je iets pakken uit de kofferbak. Schiet op, de auto uit.' 

Mijn hart begon hard te kloppen. Zittende opende ik de deur en strekte ik mijn benen uit de auto. Tot mijn opluchting leek er niemand langs te lopen. Terwijl ik opstond om naar de achterkant van de auto te lopen zag ik tot mijn schrik een man van middelbare leeftijd op mij aflopen. Hij bekeek me lachend van top tot teen terwijl hij mij passeerde. Ik kon wel door de grond zakken.

In de kofferbak vond ik een brede zwarte halsband met een o-ring aan de voorkant. Het leer van de band voelde tegelijk stevig en zacht aan in mijn handen toen ik hem oppakte. Ik gooide de kofferbak dicht en liep terug naar voren. 

Hij liet me op de bijrijdersstoel plaatsnemen en gespte de halsband om mijn hals. Met zijn wijsvinger testte hij de resultaat. De band zat behoorlijk strak, maar wel zo dat ik nog vrij kon ademen.

Tevreden met wat Hij voelde startte Hij de auto. Terwijl wij wegreden trok Hij mij aan de o-ring naar Hem toe. Mijn hoofd kwam op Zijn schoot te rusten. Door Zijn broek heen voelde ik een flinke, warme bobbel tegen mijn linkeroor kloppen.

Zonder verder iets te zeggen streelde Hij me over mijn haar. Na een tijdje stak Hij een hand uit naar mijn kontje. Zijn vingers verdwenen onder de zoom van de heupbroek en kwamen tot rust op het satijnen slipje. 

'Dat is genieten, hé sletje. Een mooie autorit met je Sir. Wacht, ik zal de rit nog wat plezieriger maken voor je. Met die woorden draaide Hij mijn hoofd een kwartslag zodat mijn neus precies op de berg midden in Zijn schoot belandde. 'Mond dicht en geniet van het uitzicht en de geur van de natuur.'

Zijn opwindende mannelijke aroma drong door de broek heen mijn neusgaten binnen. Wat zou ik graag mijn lippen op de paal in Zijn broek willen leggen. Maar dat mocht niet, en dus snoof ik in mijn opwinding Zijn geur nog eens goed op.

Na een tijdje mocht ik me weer oprichten. Ik moest op de bijrijdersstoel gaan hurken. 'Zo, nu handen vooruit en hoofd naar beneden. Steunend op mijn handen en knieën stak ik mijn bovenlichaam in de voetenruimte onder het handschoenkastje. Mijn handen zochten houvast op het ruwe oppervlak van de voetmat.

Ongetwijfeld stak mijn kontje nu duidelijk zichtbaar boven het portier uit. Het enige voordeel was dat ik zelf niets kon zien, waardoor de blikken van voorbijgangers voor mij onopgemerkt bleven.

Af en toe betastte Hij mijn kontje, of gaf Hij er een ferme tik op. Ik voelde mijn billen gloeien bij elke slag. Die zullen al flink rood zijn voordat wij onze bestemming bereikten bedacht ik.
 
Ik hoorde dat de auto het asfalt verliet en de banden knarsend over een grindpad bewogen. De auto stopte op het pad. 'Zo, welkom in mijn paleis. Je mag uitstappen sletje.'    

Wij stonden voor een groot, vrijstaand huis, omgeven door een bos. Aan de ene kant stelde mij dat gerust - nu ziet mij niemand tenminste. Anderzijds voelde ik ook weer extra spanning door mijn lijf stromen. Er was nu zeker geen ontkomen meer aan mijn situatie. Ik was overgeleverd aan Hem en Zijn grillen.  

562 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.