Vervolg : slavin saffierra wordt in een club aangeboden

Geplaatst door: lausaffierra op 19-05-20

Vervolg ‘Slavin saffierra wordt in een club aangeboden’

(Deel 1 werd op 26-04-2020 gepubliceerd)

Kruipend en gewillig zuigend ging de slavin geblinddoekt de kring rond, af en toe aangespoord met een tik van de cane op haar billen om weer netjes rechtop te knielen. Bij elke man moest ze duidelijk tellen en bij nummer 11 was ze de kring rond. Daarop volgde de vraag: ‘Wat is je keuze, slavin ?’ Zo’n rechtstreekse vraag had ze duidelijk niet verwacht en verbouwereerd wist ze even niets te zeggen. Met een ferme tik op haar bil moest ze luid zeggen wie ze koos , ‘Nummer acht, Meester !‘ Haar keuze kon ik me wel voorstellen, het was een stevige donkere kerel met een fors ontwikkeld geslachtsdeel.Nog altijd aan de ketting leidde ik de slavin naar de kussens in de hoek, de man uitnodigend om zich vooral niet in te houden. Daar maakte hij gretig gebruik van en wist ook blijkbaar goed wat een lustslavin nodig heeft. Hij liet haar eerst aan zijn paal en ballen zuigen terwijl hij haar tepels stevig bewerkte. Daarna perste hij zich in haar mond tot diep in haar keel en hield haar vast tegen het kronkelen. De slavin werd ontdaan van haar blinddoek om de man handig en snel een condoom om te kunnen doen, ook op dat punt is ze immers getraind. Hij trok haar naar zich toe, rukte de buttplug uit haar aars en penetreerde haar daar meteen diep. De slavin kon een gil niet onderdrukken, zo bruut had ze dit nog nooit ervaren. Na een enkele stoot was zijn forse paal helemaal binnen gedrongen en hij bereed haar krachtig. Bij de diepe stoten was haar gekreun voor iedereen duidelijk te horen.


Op deze manier en in dit tempo kon ook hij zijn hoogtepunt niet lang uitstellen, ontdaan van het condoom spoot hij zijn lading al snel diep in haar mond waarna ze hem netjes helemaal schoon likte. De mannen in de groep hadden intussen ongeduldig afgewacht, de meesten hadden al een stevige erectie. De slavin had min of meer verwacht dat ze die ene man moest kiezen en dat het daar bij zou blijven. Op de vraag of ze deze mannen ging teleurstellen begreep ze wat er van haar werd verwacht en antwoordde ze gedwee ‘Nee Meester’. ‘Dan is ze nu voor jullie’ gaf ik te kennen en dat liet de groep mannen zich geen tweemaal zeggen. Binnen de kortste keren was elke opening gevuld ...

Onder de groep aanwezigen was ook een koppel waarvan de vrouw duidelijk opgewonden was geraakt bij het zien van dit tafereel. Met de armen van haar partner om zich heengeslagen stond ze zich met een hand in haar string uitgebreid te vingeren.Terwijl slavin saffierra stevig werd gebruikt liep ik naar het koppel toe met de vraag of ze soms ook mee wilden doen met daarbij de opmerking dat de slavin ook heel goed wist hoe een vrouw behaagd moest worden. Verrast maar ook met gretige ogen keek ze eerst naar haar vriend en gaf toen aan graag te willen. Ze stelde zich voor als Sharon waarbij ik enige onderdanigheid in haar houding meende te bespeuren waarop ik besloot om dat meteen uit te testen. ‘Nou Sharon, je mag bij haar op het kussen, maar dan eerst netjes alles uit!‘, gaf ik een beetje streng aan. Even overdonderd reageerde ze toch positief en trok gewillig haar kanten lingeriesetje uit, het topje en een natte string aan mij overhandigend …

Ik liet de mannen wat ruimte maken en dirigeerde Sharon naast de inmiddels druipende slavin. ‘Zoen haar eerst maar eens lekker’ gaf ik te kennen. Dat deed ze zo te zien maar al te graag en het zoenen ging al snel over in intiem tongen. Terwijl de slavin nog steeds onafgebroken werd genomen kreeg ze dus onverwacht een vrouwentong op haar lijf en natte gezicht. Het duurde niet lang of het lijf van Sharon glom net zo van het zaad en geil als dat van de saffierra. Ik onderbrak hun gelik en getong door Sharon op haar knieëen te zetten om zo haar spleet stevig op saffierra's mond te kunnen drukken.
Van genot sloot Sharon half haar ogen bij het voelen van de zuigende lippen en de tong die bij haar naar binnen drong. Zij kon haar orgasme dan ook niet erg lang inhouden, de gasten zagen hoe ze met een hoge kreet klaarkwam en saffierra onder sproeide. Toch een beetje beschaamd voor het overvloedige genotsvocht dat ze openlijk zo had laten gaan kreeg de slavin nog een fijne zoen waarna Sharon haar vriend ging verwennen …


Even later hadden de mannen zich voldoende op de slavin uitgeleefd en was iedereen aan zijn trekken gekomen. De ruimte was nu verder leeg, de slavin druipend achterlatend. Ik zag dat saffierra met deze onverwachte middag een haast ontembare hunkering in haar lijf voelde. Men moet namelijk weten dat haar orgasme strikt geconditioneerd is en door haar moet worden beschouwd als uitsluitend een Geschenk van de Meester. Waarbij ze er diep van is doordrongen dat overtreding van deze regel zwaar wordt bestraft!
In totale geilheid keek de slavin mij aan. Ze had geen sex meer, haar hele lijf was nu sex en in heel haar gedachten alleen daar op gefocussed. Als ze om orgasme zou vragen zou ze mogelijk worden gestraft dus durfde ze dat al zeker niet. Seconden leken voor haar uren. ‘Je krijgt je beloning slavin, binnen drie seconden ! en vergeet niet om te bedanken’, sprak ik haar toe. Bijna meteen spande haar onderlijf en kwam ze schokkend klaar, aan de drie seconden kwam ze bij lange na niet. ‘Dank u Meester’ zuchtte ze diep. ‘Je mag je vingeren – netjes !’ Met haar middelvinger ging ze verder, en kort daarna kreeg ze spuitend een tweede orgasme. In een dergelijke staat van lust heeft de slavin namelijk de intense behoefte om soms zeven tot tien keer klaar te komen maar nu liet ik haar na de derde keer al stoppen, wetend dat haar lust nauwelijks was afgenomen. ‘Dit is wel voldoende beloning voor afgelopen middag’ maakte ik haar duidelijk. De ontredderde blik in haar ogen sprak boekdelen.

Slavin saffierra mocht zich daarna gaan fatsoeneren en wat bijkomen aan de bar. In Club Showboat was intussen rondgesproken hoe de slavin beschikbaar was voor wie dat wilde en daar bleek al snel weer ruime belangstelling voor.
Deze avond was nog lang niet ten einde ...

Reacties welkom!

MrLau ( _ slavin saffierra )

708 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.