De keuring!!!

Geplaatst door: subjemike op 07-08-20

Ik ben Mike 34j slank, onderdanig en beschikbaar als (huishoud)slaafje.

Hier het verhaal:
Het subje mag na uitvoerig online 
contact met la Amante (zo dient hij de Mrs te noemen) haar voor de eerste keer in real ontmoeten.
Hij is s'ochtends al met een tintelend gevoel in zijn onderbuik opgestaan, vol van verwachting van wat komen gaat.
Onderweg in de auto gaan er nog allerlei scenario's door zijn hoofd van wat er allemaal zou kunnen gebeuren.
Maar hij weet dat alles in handen ligt van la Amante en hij daar geen invloed op heeft.

Het is zover, de navigatie geeft aan dat de bestemming is bereikt.
De sub loopt naar de voordeur, checkt voor de zekerheid nogmaals het huisnummer en belt met klamme handjes aan.
De bel klinkt luider als verwacht, en door de spanning schrikt de sub ervan.
Hij wacht maar de deur gaat niet open, de spanning en twijfel neemt toe. Nog eens het huisnummer controleren, het klopt. Nog even wachten of nogmaals aan bellen.
Hij heeft het gevoel dat iedereen in de straat naar hem kijkt en hem aanstaart.
Op het moment dat zijn vinger bij de bel is om nogmaals te drukken gaat plots de deur open.

Daar staat ze dan la Amante, zijn mond valt open. Hij herkent haar van de foto, maar de werkelijkheid overtreft de foto. Deze vrouw is misschien klein van stuk, maar ze heeft een grootse uitstraling. Haar prachtige haar, haar sprekende ogen en dat aangevuld met de laarzen, het rokje en de korset(dat blijkt pas bij binnenkomst dat ze die aan heeft) die ze draagt, het doet hem alles om zich heen vergeten. Hij hoort zelfs niet dat la Amante zegt; kom binnen subje.
Ze zegt het nogmaals en nu pas is hij met zijn gedachtes weer terug op aarde.
Hij antwoord; goeiedag la Amante wat ziet u er verbluffend uit, en hij stapt de woning in.

Hij mag zijn jas ophangen en la Amante volgen naar de woonkamer. Ze nemen plaats op de bank en er staat zelfs een kop thee met honing klaar, zoals la Amante die het liefste drinkt. En er staat 1 stuk gebak, maar dat stuk gebak is niet voor hem. La Amante zegt dat het stuk voor haar is omdat het nieuwe subje er is. Na een gesprek en het drinken van de laatste druppels thee zegt la Amante; zo subje hoogste tijd om te beginnen met de keuring, eens kijken wat voor vlees we in de kuip hebben.

La Amante geeft aan dat de sub zich al strippend moet uitkleden. Ik wel het sletje weleens sensuele bewegingen voor mij zien maken terwijl hij stript, eens kijken of dit Hollands subje een beetje kan bewegen.
De sub doet zijn best om zo verleidelijk mogelijk te bewegen en kledingstuk voor kledingstuk uit te trekken. Als alleen zijn boxer nog aan is(zie foto bijlage) en hij wat met zijn tepels speelt zegt la Amante; kniel voor me sletje en pak je broekriem. Stop die in je mond, kruip naar mij en bied de riem aan mij aan als een symbool van het overdragen van je macht(zie foto bijlage).
La Amante pakt de broekriem en doet deze als een halsband om de nek van het subje(zie foto bijlage).
Uw laarzen zijn erg stijlvol la Amante zegt de sub, dan kus ze maar eens sletje krijgt hij als antwoord van la Amante die geniet van gebakje bij de thee. Het gebakje is op, maar haar vingers zitten nog onder de room. Kijk eens slet zegt ze, zo horen de vingers van een prinses als mij toch niet uit te zien. Ze legt een hand op het hoofd van de slet die nog altijd knielend voor haar zit, en duwt zijn hoofd naar haar hand met de vieze vingers. Ze stopt haar vingers 1 voor 1 in zijn mond en hij likt ze gulzig af. Dan pakt ze het gebaksbordje en zegt, aflikken sub, ik wil geen kruimel of room meer zien op het bord. Zeg eens sletje ga je je nu echt aan mij overgeven? Ja la Amante, zegt de sub. Ok bewijs het mij, open je mond zegt ze. De sub opent zijn mond en ziet de mond van la Amande naderen, hij denkt al aan de prachtige lippen van haar die de zijne gaan raken. Als hij denkt gekust te worden spuwt la Amande in zijn mond en sommeert de sub haar goddelijke mondsap door te slippen. De sub is wat verbouwereert, maar die vernedering wind hem ook op en slikt dus snel alles door.

Dan staat ze vastberaden op van de bank, en ziet de sub nogmaals van dichtbij wat een gracieuze vrouw la Amante is, en dan die billen......
Volg mij sub beveelt ze, en ze loopt naar de kamermuur, sta recht met het gezicht naar de muur en spreid armen en benen(zie foto bijlage).
Ze bekijkt en betast de sub van top tot teen.
Ze pakt de boxer en trekt die in 1 ruk naar beneden. Haar vingers en nagels gaan over de sub zijn billen, ze knijpt erin en duwt beide bilhelften uit elkaar.
Dan voelt de sub dat de vingers niet meer op zijn billen liggen, op het moment dat hij dit beseft komt de hand van la Amante met een klap op zijn rechter bil terecht. Hij schrikt en beweegt zijn lichaam in een reflex naar voren richting muur. Hij voelt de klap nog na trekken in zijn bil maar geeft geen kik, bang voor straf als ie is. Peng nu een klap op linker bil, direct gevolgd door Peng weer een klap op de rechter bil.
De klappen komen best wel aan, maar het wind hem ook op.
Dan komt het bevel; omdraaien!
Hij draait zich om en voelt direct een hand om zijn ballen. La Amante zegt; had ik toestemming gegeven om een stijve te krijgen? Nee la Amante stamelt de sub terwijl de greep op zijn ballen toeneemt. Juist zegt la Amante terwijl ze in zijn ballen knijpt. De sub krimpt wat ineen en la Amante laat zijn ballen los. Gevolgd door het commando; knielen en volgen slet. En zo loopt la Amante parmachtig door de woning met de sub aan de riem achter haar aan kruipend richting keuken.

La Amante rommelt wat in een la en er komt een pollepel te voorschijnen. De pollepel zet ze tegen de nog stijve pik, waar een druppel voorvocht ophangt. Wat zie ik hier snauwt la Amante. Heb ik daar toestemming voor gegeven? Nee fluisterd de sub. Wie nee bijt la Amante de sub toe. De sub zegt nu luid en duidelijk; nee la Amante. La Amante pakt de pollepel en vangt het voorvocht daarop, en brengt de lepel naar de mond van de sub. De sub likt en slikt zijn eigen vocht. Hij komt er dan achter dat de holling van een pollepel akelig goed past om de bolling van zijn ballen, en dat dat niet erg prettig is als die lepel met enige kracht door la Amante op die plek er tegen aan geslagen wordt. Hij krimpt ineen en voelt de rechter laars van la Amante nu op zijn rug steunen.
Zo nu heb ik je waar ik je wil en waar je hoort zegt la Amante; onder mijn voeten.
De riem wordt los gemaakt van zijn nek, dat voelt prettig, maar hij komt direct met een pets op zijn linkerbil terecht, terwijl de rechter laars nog altijd op zijn rug steunt.
Wie gehoorzaam en aanbid je slet zegt la Amande. U la Amande aanbid en gehoorzaam ik. Juist slet, haar laars gaat van zijn rug en hij krijgt nu een pets op zijn rechter bil met zijn eigen riem. Kwestie van alles in balans houden lacht la Amande hem toe.
La Amante draagt de sub op zich om te draaien en zich op zijn rug te leggen.
De sub ligt maar amper op zijn rug als de hak van de rechter laars van la Amante op zijn ballen wordt geplaatst, en de punt van de laars steun vind op zijn pik.
Hij kijkt omhoog en ziet la Amant hoog boven hem met een grijns op hem neer kijken.
Het enige wat hij op dat moment denkt is, please druk niet door. Alsof la Amante zijn gedachte kan lezen drukt ze haar laars nog wat dieper omlaag.
De sub knijpt zijn ogen wat dichter en zijn mond staat in de stand pijnlijke grimas.
La Amante geniet zichtbaar van haar macht.
Tot grote opluchting van de sub verlaat haar laars zijn ballen, en stapt ze van hem weg.
Sluit je ogen slet krijgt hij te horen.
De sub hoort dat de koelkast geopend wordt en weer dicht gaat.
Dan voelt hij plots wat kouds op zijn ballen en pik. Tsss dat doet de hele zaak krimpen.
La Amante zet haar laars op zijn borst, en zegt; kwestie van wat afkoelen slet, blijkbaar lukt het je niet uit eigen beweging om je stijve slap te krijgen. Dan help ik je toch een handje lacht la Amante hem toe.
Volgens mij zit er nog wat van je voorvocht onder de zool van mijn laars, zou je die niet eens heel snel schoon likken?
De zool hangt inmiddels al boven de sub zijn mond, die zijn tong moet strekken om aan de zool te geraken. Het voelt vies aan zijn tong, maar hij weet dat hij het dient te ondergaan.

La Amande trekt tevreden haar laars terug, en zegt; hup hup subje terug op handen en voeten. En snel een beetje snauwt ze, terwijl ze met haar laars de sub aan spoort.
Kruip achter mij aan sub, beveelt la Amande. Hij volgt haar en kijkt zo vaak hij kan omhoog naar haar goddelijke billen. Hij kan zich niet inhouden en zegt; la Amante uw Colombiaanse billen zijn echt onweerstaan, zeker als u voor mij loopt en ze heen en weer bewegen.
La Amande negeert zijn opmerking en ze stapt gedecideerd verder richting slaapkamer.
Daar aangekomen wordt de sub gesommeerd om op zijn rug op het bed te gaan liggen.
Hij ligt nog niet goed of la Amante zit boven op hem, en heeft in 1 beweging zijn linkerhand te pakken. Voor hij beseft wat er gebeurd ligt zijn linker pols geboeid aan de spijlen van het bed achter hem.
Uit een reflex probeert hij zijn linkerarm naar voren te bewegen, maar er komt geen beweging in. Hij beseft dat zich verzetten geen zin heeft. Terwijl dit door zijn hoofd gaat ligt inmiddels ook zijn rechterpols vast.
Daar ligt hij dan, willoos en over geleverd aan de wil van la Amande.
La Amande zit met beide knieen naast zijn hoofd en met haar machtige billenpartij vlak boven zijn gezicht. Je vind ze toch onweerstaanbaar sletje zegt la Amande, terwijl ze met een hand haar eigen billen streelt.
Aanbid ze beveelt la Amande hem, terwijl ze haar billen in zijn gezicht duwt.
Hij weet niet wat te doen, veel kan hij ook niet doen omdat de billen van la Amande zijn gezicht in het hoofdkussen duwen.
Dan tilt la Amande haar billen lichtjes op, en schuift ze iets naar voren tot ze boven de sub zijn mond hangen. Hup hup sletje, moet ik alles uitleggen, lik en kus mijn goddelijke billen. Om hem aan te sporen knijpt ze in zijn tepels. De sub verstijft kort door het trekken aan zijn tepels, maar herpakt zich snel en begint gulzig de billen te likken en kussen.
Wat daarna volgt zou de sub beschrijven als; en toen kwam de Colombiaanse furie pas echt los.................

Uiteindelijk reed de sub naar huis, terwijl die nacht en de dagen daarna alle gebeurtenissen keer op keer opnieuw werden afgespeeld in zijn hoofd.

1782 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.