Mijn verandering naar slaaf deel: 1

Geplaatst door: annevandendam op 14-08-20

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Anne blond blank blauwe ogen 169 57 c80. Ik ben nu 3 jaar bezig met bdsm. Mijn eerste 2 en een half jaar waren ervaringen met mijn ex. Hij en ik zijn na 2,5 jaar uit elkaar gegaan. Na een half jaar heb ik nu een nieuwe meester. Hij wil graag dat ik mijn ervaringen op schrijf. Dus daarom hierbij mijn verhaal.


Mijn vriend en ik ontmoeten elkaar op het hockey veld. Ik had me kleine hockey rokje en iets te strak shirt aan wegens geldproblemen thuis. Hij keek niet erg onopvallend de hele tijd naar mijn borsten. Ik hoorde in die tijd niet echt ergens bij dus toen hij naar me toe kwam en vroeg of ik met hem op date wou was ik dolgelukkig en zij volmondig ja. 4

Hou wou me niet vertellen waar we heen gingen. Daarom had ik maar een mooie jurk aangedaan zonder decolleté daar was ik toen veel te preuts voor en de jurk kwam net niet over me knieën. ik droeg er 5 cm hakjes onder de langste die ik toen had. Toen hij aankwam en ik de deur open deed was het eerste wat hij zij wel erg bedekkend maar kan voor nu er wel mee door.

We gingen naar een midget golf baan. Hier moet ik natuurlijk meerdere keren bukken om de bal op te pakken. Hij zij dat het beter voor me is als ik niet door me knieën ga maar gewoon naar voren leunen ook al maakt dat nog niet erg uit in deze kleren. Hij kon het best goed ik had kansloos verloren. Hij zij nu je hebt verloren  moet je met me zoenen. voor de meeste van jullie lijkt dit niks maar ik had nog nooit wat seksueels gedaan. Hij zij kom op meisje niet bang zijn. met enorm veel twijfel gaf ik hem waarschijnlijk de slechtste kus ooit waarbij ik ook naar 4 seconden ook weer wegtrok.

We zijn nu 3 weken samen en hij heeft het er steeds over dat ik met hem zal moeten winkelen voor nieuwe kleren. Ik heb zelf niet zoveel kleren, maar vond het vervelend als hij zal moeten betalen. Maar hij stond er op dus we gingen naar 2 winkels eerst een jurk. Hij zij ik pak er 3 voor je degene die je het mooist vind mag je hebben van blijdschap gaf ik hem een volle zoen. dit was voor het eerst in de 3 weken samen dat ik was begonnen met zoenen.

Ik kreeg de 3 jurken:
mooie groene jurk met diepe decolleté en ongeveer tot halverwege mijn boven benen,
hij had ook een rood jurkje bijna geen decolleté maar meer dan ik gewend was en ging maar net over mijn kont heen. 
en een roze jurkje de decolleté was z diep dat ik voor kijken al nee had gezegd,

Nu zat ik dus met 2 jurken in te diepe decolleté en de andere te kort. Hij vond dat ik de rode moest nemen omdat alles dan goed zichtbaar was. Dus daar ben ik voor gegaan omdat hij het wou en hij ging het voor me kopen.

Als 2 gingen we naar een schoenen winkel en hij zij je mag elke paar schoenen kopen met minimaal een hak van 12 cm. Ik keek hem gek aan had nog nooit een lagere dan 5 cm gedragen. Hij lachte en ging rustig wachten tot ik gekozen zal hebben. Ik voelde me erg schuldig omdat de jurk erg duur was geweest dus heb de goedkoopste paar gekocht dat ze konden vinden in rood van 12 cm. ik probeerde er even op te lopen zonder succes.

Hij zette me thuis af gaf me een zoen en ging zijn eigen weg. Ik bleef daar smoor verliefd staan, Onschuldig als ik toen was.

Waarschijnlijk hebben jullie in het verhaal al allemaal dingen gemerkt van dat hij dominant is. Ik had nog nooit een vriendje gehad dus ik dacht dat dit zo horden. 

Ik weet niet precies wanneer deel 2 komt in ieder geval binnen een week. Hier in  zal ik mijn eerste keer met hoerige kleren naar buiten gaan en ontmaagd worden. Ik en mijn meester horen graag wat u er van vond en als u vragen heeft dan beantwoorden we die graag voor u.

1803 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.