Eerste ontmoeting met mijn Meester N.

Vanmorgen was het dan eindelijk zo ver, Mijn eerste ontmoeting met mijn Meester.

De hele nacht had ik al kriebels gehad, ben ik wel goed genoeg voor hem? Kan ik het allemaal wel weer aan? Omdat ik al lange tijd geen Meester had spookte al die vragen door mijn hoofd. Het zou een rit van 2uur zijn voordat ik er zou zijn, hier keek ik tegenop maar had ik voor mijn Meester zeker over. In de auto gingen de gedachtes al door mijn hoofd wat zou hij allemaal met mij doen? Alles waar we al over gechat hadden probeerde ik voor me te zien, en ik kreeg hier zo de kriebels van in de auto dat ik mijn poesje al voelde tintelen.

Eenmaal aangekomen bel ik aan, en daar staat hij dan bij de deur mijn Meester. Een lange man, hij zat meteen in zijn rol, ik kreeg de halsband om mijn nek hoe we het ook afgesproken hadden vanaf dan was ik van hem. Hij leerde mij de standjes die hij van mij verwachtte tijdens de sessie. Ik stond rechtop en keek met mijn hoofd naar beneden, hij voelde beetje aan mijn zij, langzaam wat naar beneden wat voelde dat fijn. 
Ik voel dat mijn gehele lijf nog gespannen is, de vraag of hij me goed genoeg vind voor hem spookt nog door mijn hoofd. 
Eenmaal mocht ik naar het toilet van hem, ik moest zo nodig. Ik was nog zo nerveus dat ik op zijn hak ging staan.. ugh zo stom.. 
Uiteindelijk kon ik mijn spanning wat loslaten. Ik voelde de zweepslagen telkens een beetje harder wat ik fijn vond, ik wil het voelen. Ik wil hem voelen en proeven, maar ik weet geduld word beloond. 
Mijn Meester geeft me af en toe een kus op mijn mond, dit doet me goed en geeft mij vertrouwen. 
Langzaam gaat Meester naar mijn tepels, hij knijpt erin, geeft likken aan mijn tepels. Daar komen de tepelklemmen hmm en wat worden mijn tepels gevoelig ik voel me steeds natter worden beneden. 

Meester blinddoekt me en we lopen naar boven. Zijn nieuwe speelgoed uittesten. Eerst op de stoel vastgebonden met beide handen omhoog en voeten uit elkaar. Ik krijg de vibo tegen mijn clit aan. Wat een genot. Ik voel mijn tepels stijver worden Meester ziet dit ook en knijpt er nog eens goed in en gaat er lekker met zijn tong over. De vibo zet hij stop, we zijn nog niet klaar. Meester had iets nieuws op zijn bed en wilde ne daar gespreid zien liggen, hij maakte me aan het bed vast. 
Wederom eerst zweepslagen, dit keer wat harder, daarna weer zachtjes over mijn lichaam heen. Ik voel mijn lichaam genieten, wat heb ok dit gemist en wat voel ik me veilig bij hem. 
Daar komt het balletje aan, deze doe ik in mijn mond en maakt Meester vast. Niet meer de controle hebben zelfs niet over mijn stemvolume vind ik heerlijk. Daar lig ik dan op zijn bed geheel vol overgave aan mijn Meester.
Hij begint met een trileitje die hij zelf bestuurd, harder, zachter. Hij weet me goed te plagen door dit af te wisselen. 
Meester staat op en kleed langzaam zijn onderlichaam uit, hier heb ik lang op gewacht zien hoe hij er geheel uitziet. Ik wil hem zo graag aanraken, maar ik weet geduld word beloond. 
Hij komt op me zitten en laat zijn lichaam langzaam voelen over de mijne. Mijn lichaam vraagt om meer ik wil meer. Dan zegt hij pijpen, en wat proeft Meester lekker, ik begin hem langzaam te pijpen maar merk al snel genoeg dat hij het sneller wilt en hij leid me door mijn hoofd vast te pakken. 
Uiteindelijk maakt hij me los en gaat Meester zelf liggen, Ik mag hem aanraken maar niet met mijn mond. Hij voelt goed en ik wil Meester laten genieten, en ik zie hem genieten. Maar ik mag hem niet laten klaarkomen, dat doet hij zelf op mijn borsten. 

Hij leid me naar de badkamer waar ik hem moet wassen, hij wast mij ook schoon, dit voelt fijn Meester zorgt voor zijn sub. 

Eenmaal moet ik me beneden omkleden voordat Meester terug is en in houding 1 staan. Ik was net optijd omgekleed, de volgende keer toch wat anders aandoen misschien. 

We bespreken na de sessie het door Meester opgestelde contract. Hij was tevreden en stuurde me met het contract na huis. 
Daar zat ik dan weer 2 uur in de auto gedachtes vliegen door mijn hoofd, wat heb ik vandaag uberhaupt gedaan? Mijn lichaam reageert hoe ik me voel, ik tintel nog veel na in de auto en voel dat mijn tepels nog hard zijn. Meester is nog wat misterieus, maar dit trekt me zo aan hem aan. Ik wil meer. Ik wil Meester trots maken dat ik zijn nieuwe sub word.

Nog nabelevend lig ik op bed, denkend aan mijn Meester wachtend totdat ik weer van hem hoor. Uitkijkend naar ontmoeting 2 en sessie 2.

xxM

724 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.