De vrienden van m’n man

Geplaatst door: zaadgeil op 22-09-20

Laatst ging m’n man voor het eerst na Corona met een paar vrienden naar het voetbal. Ik was intussen hier op de site wat gaan chatten... toen ik hem hoorde thuiskomen was ik al behoorlijk geil geworden, en had ik, zoals gevraagd door iemand op de chat, enkel een kort, halfdoorzichtig nachtkleedje aan. Ik stond bovenaan de trap toe de deur open ging. Stijn en Davy kwamen binnen, met m’n man stomdronken tussen hen in. Ze bekeken me van onder naar boven, en dat gaf me best wel een opwindend gevoel.

Sorry Lies, zei Stijn, maar hij is knocked-out, we leggen hem best meteen in bed om zn roes uit te slapen. Ok, zei ik, kom dan maar naar boven... ze klommen de trap op, af en toe naar me glurend, en volgen me naar de slaapkamer. Ik boog voorover om de dekens van het bed opzij te trekken, daardoor werd m’n poep voor een groot deel zichtbaar. Ik zag hen in de spiegel beide naar m’n kont kijken, een geile kramp schoot door m’n kut, en m’n tepels Steven op...m’n man hing nog steeds laveloos tussen hen in en werd in bed gelegd.

Terug beneden bedankte ik hen en vroeg of ze nog iets Wilden drinken. Komaan Lies, lachte Davy, we weten best dat je dit niet doet om beleefd te zijn, je bent geil en wil neuken, anders had je snel iets aan gedaan.  Ik voelde m’n kut daarop reageren en knikte zacht. Hij zette me met m’n rug tegen de muur, begon m’n borsten te kneden en duwde zn tong in m’n mond. Kreunend tongde ik terug, terwijl ik de hand van Stijn tussen m’n benen naar m’n kut voelde gaan. Haar spleet is kletsnat, zei hij, toen trok Davy m’n kleedje aan de voorkant helemaal open, en trok het dan van m’n lijf. Ze bekeken me van kop tot teen, terwijl M’n borsten aan m’n tepels omhoog trokken, m’n benen wijd deden en op m’n kut kletsten en ze vingerden. Ik genoot ervan.

Op je knieën slet, zei Davy terwijl ze hun pikken boven haalden, en zuig onze pikken als een echte hoer. Gulzig begon ik hen om en om te pijpen. Even later trok Stijn me op m’n knieën naar de salontafel, en dwong me er op m’n buik op, met m’n kontje naar achter stekend. Davy hield me zo vast, terwijl hij zn staaf in m’n mond duwde, Stijn likte m’n kut en vingerde keihard m’n kut tot ik kreunend klaar kwam. Daarna voelde ik zn pik meteen helemaal in me gaan, en begon hard en diep in m’n kut te stoten. Na een tijdje wisselden ze van plaats en was het Davy die wild in m’n spleet tekeer ging.
Toen werd ik op m’n rug gelegd, met benen wijd, en wisselden ze beurten in m’n kut af met beurten in m’n mond.
Ineens spoot Davy zn zaad in m’n mond en over m’n gezicht. Stijn nam me stevig bij m’n heupen, en begon erg hard in me te stoten.  Met een kreun pompte hij zn ballen leeg in m’n kut...
Toen trokken ze hun kleren aan en vertrokken, want hun vrouwen zaten thuis op hen te wachten.  Ze lieten me op de salontafel achter met m’n gezicht onder het zaad, en een gevuld kutje, terwijl m’n man boven zn roes lag uit te slapen...

3293 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.