Anaal genomen

Geplaatst door: mijnmeesterenik op 02-11-20

Na een lange, vermoeiende dag is er niets heerlijker dan een heet bad, dacht ik afgelopen week. Ik kleedde mij uit, goot wat olie in het bad en liet mijn lichaam in het warme water glijden. Terwijl het bad volliep liet ik mijn fantasieën de vrije loop. Terwijl in gedachten de zweep mijn lichaam striemde en er een slavin aan mijn kut moest likken kwam ik kreunend klaar. Plotseling ging de badkamerdeur open en daar stond mijn Meester, met een zeer ontstemde uitdrukking op zijn gezicht. "Waar ben jij mee bezig?" vroeg hij. Ik probeerde wat te stamelen, nog half klaarkomend, maar hij beval me onmiddellijk uit bad te komen, en naar de woonkamer te komen. Geschrokken droogde ik me af en liep naakt de woonkamer in. Mijn Meester zat op een stoel en beval me voor hem te knielen. Ik moest hem direct pijpen, heel diep en heel lang, tot ik buiten adem was en bijna moest overgeven. Toen trok hij me aan mijn haar omhoog, tot mijn gezicht vlak voor het zijne was. Zijn vlakke hand kwam hard neer op mijn wang. Dreigend zei hij: "Dat wil ik nooit meer hebben, dat jij stiekem ligt klaar te komen in bad. Voortaan vraag je altijd mijn toestemming om aan jezelf te mogen zitten. Begrepen?" Ik knikte, "Ja Meester." Met zijn vuist raakte hij hard mijn kaak, en nog eens en nog eens. Hij sleepte mij aan mijn haar omhoog en beval me op mijn rug op de tafel te gaan liggen met mijn voeten plat op de tafel. Hij bond mijn polsen aan mijn enkels vast, en blinddoekte mij. Ik voelde zijn woede en sadisme en ik sidderde. De zweep kwam voluit op mijn buik terecht. Ik klemde mijn kaken op elkaar om niet te schreeuwen, maar de ene slag volgde op de andere, en toen de zweep de binnenkant van mijn bovenbenen striemde schreeuwde ik het uit. Snel herstelde ik me, want schreeuwen mag alleen met toestemming. Te laat. Voor straf liet mijn Meester de zweep over mijn kutje striemen. Mijn huid gloeide en de angst gierde door mijn lichaam.    


Ik hoorde wat rammelen. Oh nee, de tepelschroef, schoot er door mijn hoofd. Die had hij zelf gemaakt, van twee kleine balkjes, en twee lange schroeven. Eén balkje aan de bovenkant van mijn borsten, de andere eronder. En dan draait hij de schroeven langzaam aan, steeds strakker, totdat mijn borsten strak gespannen staan en iedere ademhaling pijn doet. 
Toen mijn borsten goed vastgeklemd zaten begon hij tot mijn verbazing mijn kut te likken. Ik vind niks lekkerder dan dat, en ik begon me al bijna te ontspannen toen hij zijn hand met geweld helemaal in mijn kut duwde. Oh, de pijn en de heerlijkheid.... Ik gilde het soms bijna uit, terwijl de tepelschroef ongenadig in mijn borsten sneed. Toen hij zijn hand terugtrok kwam ik klaar, en plaste kreunend en gillend over de tafel. Met zijn natte hand maakte hij mijn kontje nat. Ik verstijfde van angst. Anale seks is iets wat bij mij uitzonderlijk pijnlijk is. Zelfs zo, dat mijn Meester het me niet vaak aandoet. Maar deze keer had ik het natuurlijk ook wel bont gemaakt...  Terwijl hij zijn pik in mijn kontje duwde jammerde ik in paniek. "Meester, alsjeblieft! Alsjeblieft!" Ik huilde en worstelde, maar ik zat te goed vast. Met een paar harde vuistslagen op mijn kaak dwong hij me tot overgave. Ik duwde mijn gezicht huilend in zijn nek terwijl hij me steeds dieper neukte. Hoeveel pijn en angst ik ook voelde, ik kwam wéér klaar. En terwijl mijn plas over zijn ballen stroomde spoot mijn Meester mijn kont met harde stoten vol.
Terwijl ik nog snikkend op de tafel lag, bracht hij zijn mond bij mijn oor en zei: "Ik wil dat je precies opschrijft wat er vandaag is gebeurd, zodat je nooit meer vergeet wat er gebeurt als je zonder mijn toestemming aan jezelf zit."
   

2369 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 1)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.