Teasen

Geplaatst door: arjan1971 op 03-12-20

Je krijgt een sms: meld je bij de receptioniste van het hotel. Draag een kort strak jurkje en hoge hakjes. Je leest het sms je nogmaals. Je vraagt je af van wie deze afkomstig is.


Je twijfelt, maar je nieuwsgierigheid wint het. Je loopt naar de kast en pakt een super strak kort jurkje. Je kiest een paar kousen. Dat ga je aantrekken.

Eerst ga je je douchen. Je sopt jezelf lekker in. Je scheert je benen en ook je kutje maak je weer goed glad. Voorzichtig gaat het mes over je huid en langs je lipjes. Je streelt je huid en even langs je lipjes. Perfect weer helemaal glad.

Je kleed je dan aan. Je kijkt in de spiegel en denkt. Dit is wel heel sletterig en rijdt naar het hotel.

In het hotel loop je naar de receptie. De receptioniste is een mooie meid en draagt een mantelpakje. Lief vraagt ze of ze jou kan helpen. Ik heb een afspraak zeg je. Ze knipoogt en zegt: volg me maar.

Bij de lift pakt ze een blinddoek. Die moet ik jou omdoen als je verder wilt gaan. Je twijfelt. Wil ik dit echt. Je geilheid en nieuwsgierigheid wint het en je stapt de lift in.

In de lift gaat ze achter je staan. Je voelt haar adem in je nek als ze je blinddoekt. Dan gaan haar handen even langs je borsten. Je siddert en bent een beetje in de war. Raakte ze mijn borsten aan? Je tepels reageren gelijk.

Dan voel je dat ze je nek kust. Haar handen strelen je borsten en knijpen zacht in je tepels. Steeds iets harder. Je kreunt zacht. Wat is dit verrassend lekker.

Dan draait ze je om en geeft je een tongkus. Haar handen kneden je billen. Ze doet je jurkje iets omhoog, zodat je billen zichtbaar zijn en geeft je een pets op je billen.

Dan stopt de lift. Ze neemt je bij de hand. Begeleid je naar een deur. Geeft je nog een kus. Klopt aan en loopt weg.

Daar sta je. Billen bloot. Voor een deur te wachten. Je bent in de war. Wat gaat er verder gebeuren...

Ik heb een profiel. Als je wilt dat ik verder ga, laat het me weten

1794 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.