Spannend en onzeker 2

Geplaatst door: anja42 op 25-12-20

Als ik het zo zie dan ben ik hier inderdaad bij het goede adres. Ik voelde dat hij mij bekeek. Sorry dat ik het moet vragen, maar zou ik even nog binnen kunnen kijken, want helaas is het al eens voorgekomen, dat er ineens meerdere mannen aanwezig waren. Geen probleem hoor zei mijn Mr. Ik hoorde voetstappen achter me langs lopen. Prima hoor sorry voor het ongemak, maar helaas is het tegenwoordig nodig. Inderdaad zei mijn Mr. Je mag haar ook wel even keuren hoor. Misschien een andere keer mijn klant wacht. Ik denk dat het wel een wild feestje gaat worden zei Ali lachend. Ik hoorde dat mijn Mr de deur open en dicht deed. Vlak daarna deed hij hem weer open. Een vrouwenstem, daar zijn we dan, joh je ziet er in het echt nog lekkerder uit zeg. Jij ziet er ook goed uit. Kom lekker binnen. Goed idee hoor laat me maar gelijk maar even kijken wat voor lekkers je in huis hebt. Ik dacht dat ze mij bedoelde, maar ze stapte gelijk de woonkamer binnen. Het maakte me nieuwsgierig maar ook onzeker want gewoonlijk beginnen ze me gelijk te betasten en aan mijn billen te zitten.

Ik probeerde zo goed mogelijk te luisteren naar wat er binnen gebeurde. Ik hoorde haar zeggen zo dat is nog eens een lekkere zoen, die tong voelt echt lekker en nu die kamerjas open. Schijnbaar was er nog iemand bij want ze zei ineens:zie je dat minkukel dat is nog eens een echte lul, uitkleden en in je hoek zoek er zelf maar een uit, en vlug een beetje. Nou Bert zullen we dat varken van jouw erbij halen of laten we die zeug gewoon daar staan. Ik schrok een beetje, maar gelukkig hoorde ik mijn Mr zeggen, nou laten we die er maar gewoon bijhalen bij halen. Mag ik haar halen, maar ik kleed me eerst even uit anders ben ik de enige die nog alles aanheeft. Ik hoorde geluiden en probeerde me een voorstelling te geven van wat er gebeurde. Plotseling werd ik ruw van achteren bij mijn haren gegrepen en voorover naar beneden getrokken, ik werd meegetrokken naar binnen, en ik zag alleen twee vrouwenbenen en een paar billen naast me. In de kamer trok ze me rechtop ze ging voor me staan en ze keek me aan en zei: Zo teef jij bent dus dat varken waar Bert me al het een en ander over verteld heeft, Ik antwoordde:Inderdaad Mrs. Gelijk kreeg ik twee kletsen in mijn gezicht en zei ze dreigend met haar vinger naar mijn Mr wijzend dat is je Mr en mij spreek je aan met Mevrouw, om mij Mrs te mogen noemen moet je verdienen, en haal die brutale blik van je gezicht af, of moet je eerst nog meer klappen hebben. Ik keek snel naar beneden, en zei nee mevrouw. Ze lachte en zei, kijk kijk ze leert snel. Nou Bert ik heb zin in je ga lekker onderuit op de bank zitten en jullie twee op jullie knieën ervoor .Verwen hem eens goed en zorg ervoor dat zijn pik nog harder wordt dan dat hij al is. We zogen en likten eraan. Toen ging ze over mijn Mr heen staan en zei zo teef jij brengt die lekkere pik bij mij in, en daarna ga je met je tong door mijn bilnaad en goed tegen mijn sterretje En jij mislukkeling goed kijken hoe ik geniet van een echte pik. Ze zakte iets door haar knieën en ik pakte de lul van mijn Mr die glom van het voorvocht en duwde hem richting haar kutje die glinsterde van het vocht. Toen ik zijn pik tegen haar lippen naar binnen duwde kwam ze gelijk kreunend en hijgend klaar. Lik mijn anus teef schreeuwde ze me toe.

Gauw likte ik haar bilspleet en duwde mijn tong tegen haar anus. Ze bewoog heftig op en neer en zei vergeet de ballen van je Mr niet, moet ik je nou alles voorkauwen. Ik likte haar en masseerde de ballen van mijn Mr die drijfnat waren van haar kutvocht .Ze draaide met haar kont en bewoog langzaam op en neer. Mijn Mr kreunde en hijgde. Na een tijdje zei ze hijgend Kom lekker klaar spuit maar lekker voel je hoe lekker hij mijn kutje vind. Dat is nog eens wat anders dan die uitgewoonde grot van jou. Ze vernederde me volop en misschien een beetje raar maar ik word er super geil van hoor en daardoor kwam ik ineens heftig klaar het vocht langs mijn dijen ik trilde en werd helemaal slap .Na een tijdje toen ik weer wat bij mijn positieven was gekomen zei ze terwijl ze van mijn Mr afgleed, alle twee hier komen,en alles schoonlikken. Ze ging lekker tegen mijn Mr aanliggen zoende hem en streelde zijn borst, onderwijl likten wij  ieder plekje van hun onderlijf. Zorg dat mijn kutje super schoon is ik wil geen druppel sperma meer voelen of zien. Anders zal ik jullie even op mijn manier leren hoe het hoort zei ze lachend, ik voelde het geile gevoel weer door mijn lijf heen opkomen en we deden nog meer ons best ,bang dat ze ons zou straffen.                     Wordt vervolgd. 

1258 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.