Spannend en onzeker 3

Geplaatst door: anja42 op 29-12-20

Na een tijdje zei ze dat we rechtop moesten gaan staan, zodat we goed konden zien wat een naspel was.. En ik moest goed kijken hoe lekker mijn Mr van haar genoot veel meer dan hij bij mij deed. Ze zoende hem en streelde zijn lichaam masseerde zijn ballen speelde met mijn Mr zijn pik die weer behoorlijk begon te groeien. Toen hij weer goed stijf was ging ze op haar rug liggen en zei: kom maar lekkertje kom op me liggen en tegen mij breng die lekkere pik bij mij in, en juiste twee likken en strelen zijn hele achterkant en doe het beter dan dat je bij mij deed. Mijn Mr bewoog langzaam met zijn kont en neukte haar heel rustig terwijl ze mekaar aan het tongen waren. Ik hoorde ze hijgen en kreunen en toen ze gelijktijdig klaar kwamen voelde ik bij mij een orgasme opkomen ik probeerde het te verbergen maar deze was zo heftig dat ik over de grond kronkelde. Toen ik nog na zat te hijgen zei ze ineens opstaan en schenk nu eindelijk eens wat te drinken in, of ben je daar ook te lui voor. Ik vroeg snel wat ze wilden drinken en schonk het snel in. Binnen gekomen zag ik dat ze lekker tegen mijn Mr was aangekropen. We moesten voor hun komen staan.

En nu is het de beurt voor dat misbaksel zei ze. Moet je dat zien staan met dat lulletje van hem. Ik keek naar zijn kruis en moest inwendig lachen, stijf ongeveer nog geen 10cm en 2tot 3cm doorsnee. Ik moest op mijn knieën voor hem zitten. Ik boog voorover en wilde hem in mijn mond nemen. Ik schrok zonder dat ik hem aanraakte spoot hij grote klodders in mijn gezicht en op mijn borsten. Ze sprong op van de bank en riep boos: Ga je mij nu voor schut zetten? Ze greep hem bij zijn haren vast en sloeg hem met haar vlakke hand een paar keer op zijn ballen. Het verbaasde me dat zijn pikkie stijf bleef Hij kromp ineen. Schoonlikken, al die rotzooi van je opruimen en dan je hoek weer in. Hij likte mijn gezicht en borsten schoon, het wond me op. Daarna kroop hij op zijn knieën naar de hoek. Zíj was weer op de bank naast mijn Mr gaan zitten en speelde met zijn pik en ballen. Ik moest voor ze gaan staan. Benen wijd. Ik wil je nou ook wel eens goed bekijken zei ze. Ze bekeek me van top tot teen, moest me omdraaien en bukken, mijn billen van mekaar trekken en zei lachend tegen mijn Mr, als jij het goed vind kunnen we daar in de toekomst nog veel plezier aan beleven denk ik. Ze heeft wat onhebbelijkheden maar dat sla ik er nog wel uit hoor Bert. Weer werd ik vernederd en voelde dat het vocht uit mijn kutje liep. Ik zwijmelde een beetje weg maar schrok van de deurbel. Oh jee zei ze dat is Ali. De tijd is omgevlogen. Ik moest de deur open gaan doen en vragen of hij even binnen wilde komen. Haar sub moest snel gaan aankleden anders zou Ali weer de hele weg naar huis gaan zitten lachen om zijn pikkie. Ik liep naar de deur en vroeg of Ali even binnen wilde komen. Ik liep voor hem uit en voelde dat hij mij bekeek. In de kamer zag ik dat mijn Mr zijn badjas weer had aangetrokken en zei haar slip en B H Ali zei: Nou nou als ik naar uw gezicht kijk heeft u het erg naar uw zin gehad. Wij allemaal geloof ik zei mijn Mr en tegen mij, Bedank mevrouw maar eens netjes voor de fijne avond. Ik liep naar haar toe en wilde haar zoenen. Maar dat hield ze af en zei: Wat denk je wel mestvreter de hele avond onze anus gelikt en dan míj met die gore bek willen aanraken, op je knieën je kont omhoog dan heeft Ali ook wat te bekijken en lik mijn tenen

Weer werd ik vernederd en voelde dat het geil uit mijn kutje liep terwijl Ali er naar stond te kijken Ik hoorde haar zeggen nou Bert dit is voor herhaling vatbaar morgen bellen we en kunnen we gelijk wat afspreken wat mij betreft. Ze zoende met mijn Mr en zei bedankt hoor ik heb echt genoten. Ze kleedde zich verder aan en ik moest ze uitlaten Nou mestvreter zei ze lachend tot gauw. Ik denk niet dat je vanavond nog wat aan hem hebt. Ik heb hem behoorlijk uitgeput. Heerlijk was het. Terug in de kamer vroeg ik mijn Mr of hij nog even lekker in mijn kont wilde pakken, maar ik kreeg als antwoord Nee daar ben ik te uitgeput voor maar kom maar even op mijn knie zitten en rijd je maar even klaar. Wel beetje vlug dan kunnen we douchen en naar bed Terwijl ik me klaar reed op zijn knie keek ik mijn Mr aan. Hij kneep hard in mijn tepels en zei: Goed gedaan mestvreter ik ben trots op kom Daarna gingen we douchen en naar bed. In bed kroop ik tegen mijn Mr aan en vroeg ik Moet ik me zorgen maken Je had het zo naar je zin. Hij keek me aan en zei: We gaan nu slapen, morgenochtend maak je me wakker met je tong in mijn anus daarna ga ik je een pakslaag met de riem of de plak geven, zodat je de hele dag erover na kunt denken waarom je het in twijfel hebt getrokken dat ik je Mr ben die alleen van jou houdt trots op je ben, en dat niemand tussen ons kan komen. Welterusten. Ik legde mijn hoofd op zijn borst Toch nog geil en niet meer onzeker. Met de gedachte aan het pakslaag dat ik ging krijgen. Het was wel terecht dacht ik en viel toch ook wel een beetje uitgeput in slaap. 

1034 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.