Barbara, deel 1

Geplaatst door: beatrijs op 05-01-21

Het was het perfecte weer voor het uitstapje. Het was een warme dag, maar de regen die ochtend zorgde ervoor dat iedereen die de stad inging ook een jas droeg. Fred had zijn auto in de parkeergarage stilgezet en keek nog een laatste keer in de achteruitkijkspiegel. Hij zag zichzelf, hij zag Barbara. Hij zag haar. Barbara zag dat haar make-up goed gebleven was en schoof nog een keer de blonde lok recht die steeds voor haar voorhoofd viel. Minpuntje van de pruik, dacht Fred, maar ook wel weer charmant, vond Barbara. Ze stapte uit en sloot de wagen. Haar halflange jas hing tot boven haar knieën. Ze droeg die nog open. Barbara keek omlaag en zag haar zwarte sandalen met middelhoge blokhakken over haar kousen die ze gebruikte om Freds mannenbenen te maskeren. Ze had ooit al eerder complimenten over haar vrouwelijke benen gekregen, maar bloot in deze sandalen zouden ze toch te veel als mannenhoeven worden gezien, had ze die ochtend besloten en had toch de kousen om haar benen gestroopt tot hoog op haar dijen onder de zwarte hoge-taille minirok die ze droeg. Ze was trots op Freds slanke taille zodat ze deze fijne zwarte lederlook wijde minirok kon dragen. Boven de rok droeg ze een grijze, bijna zilverkleurige dunne blouse die strak in de minirok gestoken was, met voldoende knoopjes open om de aanzet van haar borsten in de opnieuw zwarte BH te accentueren. Kleur was nog een moeilijk punt van Fred. Daar moest Barbara nog ooit wat aan gaan doen. Maar nu was het stijlvol, passend en Barbara voelde zich sexy als ‘hell’. De piemel onder de wijde rok had enige speling bij het bollen, hoewel een volledige stijve niet gepermitteerd kon worden omdat die haar rokje aan de voorkant zou liften buiten de grenzen van het fatsoen. Barbara focuste, en liet Freds piemel tot een zachte klomp vlees ineenschrompelen, maar wel gekieteld door de zachte bries die onder haar rok op de naakte ballen en billen sloeg. Barbara keek rond. In de parkeergarage liep een enkeling van en naar de auto’s en de uitgangen. Ze zocht de uitgang die ze van tevoren opgezocht had en die haar naar de cinema zou leiden. Ze had al gezien dat ze parallel aan de drukke winkelstraat zou kunnen wandelen, en de echte drukte zou kunnen vermijden. Maar dan moest ze wel de juiste exit vinden. Twijfel bekroop haar en enigszins beschaamd besloot ze toch haar jas dicht te gespen. Ze durfde de open aanblik van voren op haar stijlvolle kleding niet aan het gehele wandelende publiek te tonen. Een volgende keer, zei Barbara in haar hoofd tegen Fred.

Langzaam en bedeesd wandelde ze uit de garage de straat op. Barbara had geoefend en had het vertrouwen dat met een langzame tred ze niet meteen als een lompe Fred zou lijken. Ze keek aanvankelijk meer naar haar voeten, maar won vertrouwen gedurende de wandeling en keek het tegemoetkomende publiek aan. De mensen bekeken haar, maar letten niet op. Ze was een Barbara op een shopping missie, zo zag men haar. Dat compliment was in eerste instantie aan haar vriendin die de make-up had gedaan, maar zeker ook aan zichzelf, aan haar eigen vrouwelijke lijf. De laatste straat durfde ze zelfs haar jas open te slaan en de mensen een blik te gunnen op haar lange benen, haar kousen, haar korte wijde rokje en haar halfdoorzichtige blouse waarin haar grote cup priemend pronkte. Dat trok bekijks, maar geen fronsen van de wenkbrauwen. Binnen in de sekscinema keek ook de jonge meid achter de balie vol dildo’s en foto’s van sloeries met opgeblazen memmen niet bijzonder op, maar zij rekende wel meteen het mannentarief aan Fred terwijl Barbara net het bordje las dat dames en stellen vrij toegang hadden. “Mooie meid”, mijmerde Fred, en werd meteen op de vingers getikt door Barbara die de trap naar de cinema omhoogliep.  

Eenmaal binnen achter de deur stond Barbara even stil om aan het gebrek aan licht te wennen. Ze kende de omgeving, maar liet haar ogen toch even aan het donker en de neonverlichting wennen. Daarna wandelde ze naar de lockers en liet haar jas daar achter. Barbara dacht aan hoe Fred vroeger hier al zijn kleding achterliet en naakt het doolhof indook op zoek naar zijn genot. Dat was ooit. Nu liet Barbara dus alleen de jas achter en wandelde, nee paradeerde door het donker. Het was redelijk druk. Niet supervol, maar Barbara bekeek de schichtige mannen die haar passeerden en haar aanstaarden. Ze volgde de naakte lijven die de hokjes met gloryholes uitkwamen en achter de gordijnen van de cinemazaaltjes weer verdwenen. Ze keek door een raampje van zo’n zaaltje en zag in de ene zaal een bimbo met lange zwarte haren op handen en voeten terwijl de camera dichtbij haar billen inzoomde op de enorme paal die in en uit haar aars schoof en een gapend gat achterliet als de eikel eruit floepte. Wat een stretch, dacht Barbara om zo’n paal te kunnen behappen, en ongewild trok haar eigen kringspier een beetje samen. Ze moest echt meer oefenen om die meer te ontspannen, had ze al eerder eens gezegd. In een andere zaal zoende een middelbare vrouw tussen de benen van het meisje met de lange vlechtjes op het kale spleetje. Haar vriendin stond enigszins beduusd met haar tepeltjes te spelen bij het aanschouwen van dat tafereel. In weer een andere zaal werd ze begroet door het harde kreunen van een jongen op het witte doek die anaal genomen werd door een cowboy. “Yeehaa”, dacht Barbara en keek in de zaal waar een gelegenheidscowboy de scene naspeelde op een oudere man van middelbare leeftijd die met zijn broek op zijn enkels vooroverboog over een bioscoopstoel voor hem.

De cowboy volgde het galopritme van het scherm en leegde zijn ballen in de aars van de brave huisvader voor hem. Barbara liep rond, keek, genoot, en werd ook bekeken. Zeker toen ze even plaatsnam in een zaaltje om wat langer bij een film te blijven slopen enkele mannen als hyena’s om haar heen, schaamteloos hun halfzachte pikken tonend, al dan niet uit hun opengeritste broeken, of gewoon volledig naakt. Er verschenen handen vanachter haar die haar borsten bevoelden. Ze knepen in de mix van stoffen die Fred nauwgezet bij elkaar had geplaatst in de strakke 85DD BH zodat die de juiste ferme bolling gaven en toch enige zachtheid behielden. Barbara genoot hier minder van. Het verstoorde haar kleding en uitstraling terwijl ze er toch niet veel van voelde. Liever had ze de handen die onder haar rokje langs haar kousen omhoog uiteindelijk bij haar blote dijen belandden en daar de kale ballen en piemel betastten. Liever had ze de mannen die voor haar knielden en langs haar schoenen over de stof van de kousen met hun tong likten tot ze begon te giechelen als die tong op haar dijen aankwam en tot ze begon te kreunen als die tong de weg vervolgde langs de paal en een paar lippen haar piemel, Freds paal, omsloten. Voor haar kwam op handen en voeten nu een naakte man aangekropen. Barbara schatte hem 50, buikje, helemaal naakt, helemaal geschoren ook zag ze aan de onder hem zwabberende stijve. Hij keek omhoog naar Barbara en stak zijn tong uit, een teken dat hij op haar teken klaar en gewillig was. Barbara wees op haar schoenen en de man boog gretig omlaag om het zwarte leder te likken. “Braaf”, zei ze zachtjes. De man kreunde als antwoord. Ze trok hem aan zijn haren hoger en liet hem over haar nog steeds gestrekte been schuiven. Als een hitsige reu schuurde hij zijn kruis over haar kousen ter hoogte van haar scheenbeen. Barbara stuurde haar voet tegen zijn inmiddels keiharde paal, en hij begreep de aanwijzing. Hij pompte zijn eikel tussen Barbara’s open schoen en haar tenen. Ver kon dat niet omdat de schoenriem dat tegenhield. Barbara trok haar voet iets terug en daarna weer vooruit. Ze duwde met de zool van haar voet de pik van de man omlaag, op de grond, en plaatste haar voet nu daarop. De man zag wat ze wilde bereiken en gromde. “Neuk mijn schoen”, zei Barbara en de man begon laag-bij-de grond een pompende beweging te maken om zijn paal tussen Barbara’s zool en de linoleumvloer op en neer te schuiven.

Barbara zorgde voor druk, genoeg voor de wrijving, maar ook genoeg om de man de neukbeweging te kunnen laten maken. En dat deed hij. “Handen in je nek”, gebood Barbara nu en de man richtte, nog steeds wijdbeens voor Barbara, knielend zijn handen omhoog. De pik sprong onder de zool vandaan en Barbara speelde op afstand nu met haar voet op, onder en over de keiharde paal van de man. Ze wriemelde haar tenen onder zijn ballen, schoof haar zool recht op zijn paal, schuurde erlangs en trok weer terug. Nu tikte ze even tegen zijn ballen. Hij kreunde. Ze ging nog verder en schopte. Ze schrok zelf hoe hard dat was. De man kromp even ineen maar zat meteen weer rechtop. Barbara schopte tegen ze eikel, zag de lul daardoor op en neer zwiepen, en ving die weer onder haar zool op die ze hard op de schaamstreek duwde waarbij haar hak op zijn ballen rustten. De man begon te kreunen en mompelde iets over klaarkomen. Dat spoorde Barbara nogmaals aan de pik heen en weer te laten zwabberen met enkele ferme schopjes, en die vervolgens weer op te vangen onder haar zool. Het was op dat moment dat de man zijn ogen sloot en een diepe zucht liet waarbij hij klaarkwam op zijn buik onder de zolen van Barbara’s schoenen. 

1365 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.