Geile herinnering

Geplaatst door: anja42 op 06-01-21

Vanmorgen werd ik wakker en maakte mijn Mr wakker door met mijn tong zachtjes door zijn bilnaad te likken ik duwde mijn tong tegen zijn sterretje. Ik weet dat hij dat erg prettig vind en dan heel relaxed wakker wordt, meestal pijp ik hem dan lekker en zorg ik dat zijn pik keihard wordt en dan krijg ik een heerlijke ochtend beurt. Plotseling zei dat ik op mijn knieën moest en goed je kont omhoog. Hij duwde zijn pik bij mij in mijn kutje en stak twee vingers in mijn kont. Zo teef nieuwjaar nieuwe dingen Ik ga je even snel volspuiten, en dan snel weg. Ik moet op tijd bij mijn afspraak zijn. Hij neukte me even snel, voelde hem klaarkomen. Hij gleed van me af en zei:Ik ga douchen en zorg dat mijn ontbijt klaar staat want ik ben al laat. 10 minuten later, ik had inmiddels zijn ontbijt klaar staan kwam hij naar beneden en, pakte zijn ontbijt, gaf me een kus en vloog de deur uit. In de gang riep hij nog Goed je oefeningen doen, vanavond krijg je anus training, dus goed spoelen. Ik hoorde de deur dicht gaan. Daar stond ik dan behoorlijk geil en het sperma kleefde aan mijn dijen. Ik ging douchen en daarna liep ik naar de huiskamer nog steeds dat geile gevoel in mijn lijf. Ik had helemaal geen zin om mijn oefeningen te doen, ging even zitten en speelde een beetje met mijn klit, die was behoorlijk opgezwollen en mijn kut was nog behoorlijk nat, zachtjes twee vingers in mijn kutje en ik zwijmelde een beetje weg. Ik moest ineens denken aan een date die we eens hadden. Mijn Mr had me s'middags gebeld en gezegd dat ik klaar moest staan omdat hij iets had afgesproken Ik was al behoorlijk opgewonden tijdens het wachten

Toen mijn Mr thuis kwam pakte hij wat kleding uit mijn kast en zei:Aantrekken en je hakken aan. Daarna naar de auto en reden richting station parkeerden ergens en moesten een stukje lopen. Er werd naar me gekeken en gefloten. We gingen in een Turkse shoarma zaak naar binnen. De zaak was behoorlijk vol en de eigenaar van de zaak was een bekende van mijn Mr. Ze praten wat en ondertussen werd er van alle kanten naar me gekeken. We liepen naar een tafeltje wat vrij gemaakt werd. Beetje thee drinken zei de baas en ging bij ons aan tafel zitten  We praten over van alles en nog wat. Ondertussen liepen een aantal klanten geleidelijk aan de zaak uit. Wat ik eigenlijk een beetje vreemd vond, omdat ze me toch wel uitgebreid en openlijk bekeken hadden. Na een tijdje zei ze de baas, ik denk dat het tijd is. We stonden op en ik moest voor ze uitlopen, onder het lopen kneep de baas openlijk in mijn billen, dat werd volop gezien en er volgde wat commentaar en gelach. Naast de deur van de zaak was er in het halletje nog een deur waar we naar binnen gingen. De trap op en de baas greep onder het lopen onder mijn rok, ik schrok een beetje want nu voelde hij natuurlijk dat ik een natte plek had. Boven gekomen twee deuren de rechter werd geopend. Toen ik binnen liep zag ik een aantal Turkse mannen die ik herkende uit de zaak beneden. Ik keek mijn Mr vragend aan. Het enige wat hij zei. Het gaat gezellig worden, je gaat voor ze dansen, en zorg dat geleidelijk aan je kleren uit gaan. Je vraagt ze netjes zoals ik het je geleerd hebt of ze zin hebben om je te neuken ,en goed je best doen als ik klachten hoor krijg je met de riem. Ik kreeg een super geil gevoel door mijn lijf heen bij de gedachte dat ik gestraft zou worden waar ze allemaal bij waren. De gedachte eraan maakte dat mijn kutje drijfnat werd en ik vingerde me zelf en kwam kreunend en hijgend klaar. Het geile gevoel bleef ik en kon me van het hele gebeuren nog alles herinneren. Ze maakten muziek en ik moest bij de baas op schoot zitten en hij kneep hard in mijn tepels. Ik moest gaan dansen om de beurt werd er met me gedanst en steeds werd er wat van mijn kleren uit getrokken tot ik naakt was. Ik werd volop betast en bekeken. Tot mijn Mr zei dat ik er een moest meenemen naar de kamer ernaast en als die klaar was moest ik de volgende komen halen en netjes vragen of hij zin had en met me mee wil om me te neuken .Ik keek er een aan en vroeg netjes of hij zin had om met me mee te gaan. We liepen onder gelach en geklap naar de andere kamer. Hij had een behoorlijke pik besneden en keihard.

Hij was erg opgewonden en toen hij klaar was terug naar de kamer, en even mijn kutje uitgespoeld bij de wasbak terwijl ze me stonden te bekijken.Heel vernederend maar ik werd er super geil van. Zo kwamen ze allemaal aan de beurt. Het was een super geile avond. Er waren er een paar die wilden in mijn kont neuken en stonden uitgebreid te vertellen terwijl ik bij de wasbak bezig was, hoe mijn kont open stond. Werd er super geil van zeker toen ze zagen dat ik klaar stond te komen omdat ik me aan de wasbak vast stond te houden. Bij de gedachte eraan, kwam ik weer klaar. Ik was in mijn geiligheid vergeten een handdoek neer te leggen en ineens zag ik een natte plek op mijn stoel. Ook dat nog dacht ik. Met knikkende knieën liep ik naar de douche en heb nog maar eens de waterstraal op mijn klit gezet. Heerlijk klaar gekomen weer. Lekker onder de warme douche dacht ik bij mezelf het lijkt wel of ik niet zonder die spannende ontmoetingen kan IK MIS HET. En dat allemaal door dat corona gebeuren. Onder het afdrogen dacht ik bij mezelf ik hoop dat het gauw weer normaal wordt. Snel begon ik aan mijn oefeningen. Plotseling ging de telefoon. Het was mijn Mr. Zo slet ben je al met je oefeningen bezig Ja hoor ben al bijna klaar zei ik .Was het lekker vroeg hij. Ik dacht geschrokken:heeft hij de cam aan staan soms Echt wel Mr zei ik.Dat dacht ik al zei hij lachend en verbrak de verbinding.               Kijk Ook eens bij mijn profiel Misschien dat ik er een paar foto's op zet van die geile avond .

1335 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.