De gedwongen transformaties (2)

Geplaatst door: travsaskia op 11-01-21

Na het omkleden bekeek ik mezelf in de spiegel. Ik had geen opdracht gekregen om mezelf op te maken. Ik zou dat wel willen, omdat ik nu natuurlijk herkenbaar zou zijn als man. Maar ik deed het toch maar niet. Niet exact aan de regels voldoen zou ‘einde overeenkomst’ betekenen.


Ik keek nog even naar de kast met slechts vrouwenkleding. En niet zomaar vrouwenkleding, alles was zwart, glanzend en vooral strak. Eigenlijk was niets geschikt om ongezien gewoon naar buiten te kunnen. Ik hoopte nog dat er ergens gewone mannenkleding was verstopt, zodat ik de volgende dag wel gewoon naar mijn werk zou kunnen gaan. Ik keek nog in wat andere kasten, maar kon helaas niets vinden. Dat maakte me wel angstig.


Ik kreeg thuis een berichtje binnen op mijn mobiel. Aanvullend op de kledinginstructies moest ik het volgende doen. Ik moest mijn remote buttplug indoen. We hadden het daar tijdens de chat wel eens over gehad. Ze had dat dus kennelijk goed onthouden. Toen ik dat deed zag ik het connectie verzoek voor saskia smit van de Meesteres binnenkomen op de app Lovense Remote. Ik accepteerde Haar natuurlijk meteen. Ik zou natuurlijk gewoon afwachten wanneer zij de plug zou aanzetten. Daarnaast moest ik twee electrodes aanbrengen, één bovenop mijn penis, vlak voor mijn eikel en eentje achter de balzak, vlak voor mijn anus. Electrosex was ook één van de onderwerpen geweest tijdens de chats. helaas is de MyStim niet remote te bedienen. De kabeltjes sloot ik aan op het bedieningskastje, welke ik dan in mijn leren jasje zou stoppen en wachten op instructies. Elektro is vreselijk stimulerend, zeker als dat in combinatie met de remote buttplug op verschillende frequenties je hele onderlijf stimuleert.


Nu zou ik de deur uitmoeten en in de auto stappen. dat was nog wel een dingetje. Normaal heb ik altijd een spijkerbroek over een catsuit of legging aan, want ik wil niet dat iemand mij zo gekleed zou zijn. Maar ik had nu geen spijkerbroek tot mijn beschikking en zelfs geen gewone jas. Ik stond bij de schuurdeur, deed de deur open op een kier, er was op dat moment niemand te zien. Ik deed de deur van de auto met de afstandsbediening open. Ik keek nog een keer, niemand. Maar toen ik naar de auto liep, zag ik de buurvrouw aan de overkant in de keuken staan. Ik weet bijna zeker dat ze me zag. Enerzijds baalde ik, anderzijds wond het me ook op.


Ik reed naar achteren en vertrok. Ik zag de buurvrouw nog zwaaien, dat was 100% het bewijs dat ze me zo gezien had, mijn ‘kut’ werd strak. Ik had de neiging het elektrokastje in werking te stellen, maar deed het niet. Onderweg naar Lidl in Halfweg dacht ik hetgeen wat zou kunnen gaan gebeuren. Ik zou eerst een parkeerplek vlak voor de deur zien te vinden, zodat ik niet zover hoefde te lopen. Dat lukte helaas niet, ik moest noodgedwongen naar de grote parkeerplaats. Natuurlijk zou ik dan gezien worden, maar ja, dat was in elk geval onvermijdelijk, want ik moest gewoon bij de ingang gaan staan en wachten op verder instructies. Ik had de moed om gewoon uit te stappen een beetje naar beneden te kijken en naar de ingang te lopen. Daar ging ik staan. Alsof ik een publiek ‘bekijk object’ was. Zo voelde dat wel. Ik hoorde links en rechts het nodig lachen, ik bleef maar een beetje naar beneden kijken.


Ineens ging de buttlpug aan, de trillingen in mijn anus deden me plezier. Het spel zou gaan starten. Ik kreeg instructies via mijn mobieltje binnen.


Wordt vervolgd.


608 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 1)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.