Mijn eerste keer in Bondage deel 1

Geplaatst door: jennygirl95 op 03-02-21

Mijn eerste keer in een bondage is nog niet zo heel erg lang geleden. Mijn ervaringen zijn hierin ook nog niet zoveel, maar ik kan mij nog wel goed herinneren hoe het was om de eerste keer vastgebonden te worden.


Ik had al een tijdje contact met een jonge man die ik kende via een andere site, meerdere keren mee gedate, en dat werd ook meer. Hij kwam na een aantal dates met een voorstel of ik open zou staan voor meer dan alleen Vanilla seks. Ik vroeg hem dus, wat bedoel je daar mee? Hij doelde dus op Bondage.. Ik dacht ohhkeej?? Ik heb er even over na moeten denken of ik het aan zou durven.. Het is natuurlijk een hele overgave om je zomaar even te laten vastbinden. Ik ben uiteindelijk overstag gegaan.

Op die avond ben ik naar hem toegegaan en ik had een sexy setje aangetrokken speciaal voor de gelegenheid. Ik kleedde mij uit tot mijn bh en string, en ging op bed liggen. Ik moest op mijn buikje gaan liggen en mijn handen op mijn rug leggen. Ik voelde zijn handen over mijn armen gaan en over mijn rug terwijl hij op mijn kont ging zitten.. Ik voelde een zacht touw rondom mijn polsen gebonden worden, ik dacht, nu gaat het gebeuren. Ik voelde hoe mijn polsen met een behoorlijk lang touw gebonden werden, en ik ze strak tegen elkaar had. Daarna klom hij van mijn kont af en begon mijn enkels te binden met eenzelfde soort zacht touw. Ook die werden goed strak aan elkaar gebonden. Hij bond daarna een stuk touw tussen mijn enkels en mijn polsen, waardoor mijn voeten omhoog kwamen. Hij stopte daarna een ring-gag in mijn mond, en blinddoekte mij ook kort daarna. 

Probeer eens of je los kan komen vroeg hij aan mij.. Ik probeerde dat dus ook, maar ik kreeg geen enkele beweging in de touwen die mij dus ook echt op mijn plek lieten liggen. de touwen verschoven helemaal niks en ik was dus echt compleet machteloos gemaakt en dus ook weerloos. Ik voelde de adrenaline door mijn lichaam stromen, plus de opwinding. Ik kon echt geen kant op en was dus compleet overgeleverd aan hem. Hij vroeg: lukt het schatje?? waarna ik zijn handen over mijn kont voelde en over mijn armen en rug, en daarna plagend over mijn voetjes. Je komt niet los he, zei hij toen tegen mij. Nu ben je dus van mij...

1053 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.