Mijn eerste keer in bondage deel 2

Geplaatst door: jennygirl95 op 07-02-21

... Toen hij de woorden zei: Nu ben je van mij, schoot mijn adrenaline nog meer omhoog en tegelijk ook mijn opwinding. Ik kon mij al niet bewegen, maar ik voelde hoe hij nog een touw rondom mijn elle bogen bond en en een touw rondom mijn knieholtes. Door deze extra touwen werd het voor mij nog lastiger om te bewegen. Aan de ring-gag maakte hij een soort van leren harnasje vast rondom mijn hoofd en bovenaan het hoofdharnasje zat een ring waaraan hij ook een touw vastmaakte. Dat touw werd verbonden naar mijn enkels en werd aan getrokken. Het touw werd zo strak vastgemaakt, dat ik het plafond kon zien in de hogtied. Mijn lichaam werd deels van het bed gelift door die strakke bondage. 


Probeer nog eens te bewegen vroeg hij aan mij.. Ik dacht bewegen... Hoe moet ik mij nu in vredesnaam bewegen?? Ik kon mij echt niet meer bewegen... Toen ik mij dat besefte dacht ik in mezelf: nu heeft hij mij echt compleet in zijn macht. Hij maakte nog een touw vast, aan mijn polsen en aan het plafond. Nu kon ik niet meer bijdraaien. Mooie tepels heb je zei hij lachend.. En hij begon er aan te likken en er aan te zuigen. Ik kon mij dus niet bewegen, en dan bedoel ik ook echt niet. Ik moest het ondergaan, machteloos ondergaan hoe hij mijn tepels likte en aan mijn tepels zoog. Hij begon in mijn tepels te knijpen, en daarna mijn borsten te kneden. Toen was hij even uit zicht, en ik voelde hoe hij oordopjes in mijn oren drukte, ze afplakte met een pleister, en mij daarna blinddoekte. IK hoorde mijn eigen ademhaling, wat steeds luider werd. Het enige wat ik hoorde was mijn eigen ademhaling, alles wat ik daarvoor hoorde was uitgesloten. Ik had geen idee waar hij was. 

Ik moet hier eerlijk op toegeven, ik had toen ook echt wel paniek.. Niet kunnen bewegen, niets kunnen zien of horen.. Plots voelde ik zijn penis in mijn mond. Ik schrok ervan. Heel langzaam schoof hij in  mijn mond, steeds dieper, alsof hij wou testen hoe ver hij kon gaan.. Hij schoof weer terug, en toen weer mijn mond in, van langzaam naar steeds iets sneller. Ik was ondertussen heel erg geil geworden en voelde de adrenaline en geilheid door mijn lijf schieten, waarna de kriebels in mijn onderbuik ineens enorm intens werd en ik voelde dat ik op het punt stond een orgasme te krijgen. Ik stond op exploderen en tijdens het pijpen kreeg ik mijn orgasme. De onmacht, de bondage, het niets kunnen zien of horen had mij naar een ultiem hoogtepunt gebracht, en tijdens mijn orgasme kwam hij ook nog klaar in mijn mond, waarbij ik gedwongen werd alles door te slikken. 

Hij maakte mij kort erna los en vroeg wat ik voelde.... Ik kon het niet beschrijven.. Enkele dagen later kon ik het hem vertellen.. ik zei tegen hem: Ultiem genot en ultieme machteloosheid.

599 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.