Barbara de finale

Geplaatst door: beatrijs op 07-02-21

…(vervolg)…
Barbara ging niet lang daarna naar huis en transformeerde weer naar Fred. Dat eindigde thuis voor de spiegel waar hij nu net schoon gedoucht en naakt zichzelf bekeek. Om precies te zijn, zijn nog steeds voortdurende uitdaging bekeek: het stalen kooitje om zijn piemel. Hij had al van alles geprobeerd, maar het was geen wegwerpconstructie. Gepriegel met een schroevendraaier was vruchteloos, en de voorzichtige poging met een ijzerzaag het slot te bewerken leverde niet eens een krasje op in het staal, alleen de angst voor een uitglijder op zijn eigen geslachtsdeel. Het zat vast, en het bleef vast. Hij tapete het slotje dan maar in om het gerinkel te voorkomen en bleef maar gewoon gekooid en verborg het voor zijn vrouw. Ook de dagen daarna droeg hij zijn stalen omhulsel thuis en op zijn werk. Het leverde hem een grotere bobbel in zijn broek op, die Fred langzaam begon te waarderen. Hij plaste nu altijd op het toilet en vermeed het urinoir. Het vergde wat extra hygiëne om zijn pis ook van de kooi schoon te maken, maar hij raakte gewend aan de kooi. Er kwamen zelfs onverwachte voordelen uit toen hij bemerkte dat waar hij normaal op zijn werk zijn groeiende stijve moest verbergen als hij gluurde naar de strakke truitjes van de jonge stagiaires op zijn werk, daar kon hij nu gegooid hard worden. Zijn pik ging niet hardop staan in zijn pantalon, maar begon te groeien in de vaste beperking van de kooi. Dat gaf Fred een ongekende sensatie. Hij voelde de lust die in hem groeide beperkt worden door de pijnlijke stalen constructie. Die balans tussen opwinding, en pijn door beperking gaf een niet eerder gevoelde lustprikkel. En waar hij in het verleden nog wel eens zich terugtrok op het toilet om bij de gedachte aan die ferme tietjes van die meiden zichzelf af te trekken, kon hij nu niks meer beginnen.

Aftrekken was fysiek gewoonweg niet meer mogelijk, opluchting was niet meer haalbaar, en dat bracht Fred op sommige dagen in een voortdurende staat van geilheid. Hij probeerde ’s avonds wanhopig zijn lust tot een orgasme te brengen, maar zonder te trekken lukte het hem niet. Hij probeerde aan zijn eigen inmiddels zware ballen te trekken, maar dat resulteerde alleen in meer pijn. Hij verschoof de aandacht van zijn piemel naar zijn aars en begon met vingeren, en uiteindelijk zichzelf neuken met een aarsdildo. Hij werd er alleen geiler van, maar klaarkomen lukte niet. 
Op een dag werd Fred op kantoor gebeld door zijn manager. Of hij even tijd had nu bij haar langs te komen in haar kantoor. Freds manager was een struise vrouw van in de veertig die zich met een harde reputatie naar de top had gewerkt. Ze was getrouwd, had kinderen en werkte hard. Niemand op kantoor zou haar knap of mooi noemen, maar wel elegant, en natuurlijk viel haar grote boezem bij de meeste mannen op. Het was een volle struise dame. Fred was zenuwachtig voor de reden van haar verzoek, maar kon niks bedenken toen hij haar kantoor binnenliep.  Hij schrok wel meteen en kon dat nauwelijks verbergen toen hij tegenover zijn manager Denise zag zitten. “Wat is er Fred?”, vroeg zijn manager. “Ga zitten. Mevrouw Denise de Hoog hier ken je, hoorde ik al". Fred knikte. Denise glimlachte en zei: “Dag Fred, leuk je weer te zien.” Fred bloosde en vroeg zich wanhopig af wat er zich hier afspeelde. “Mevrouw de Hoog is hier speciaal gekomen om haar waardering voor je werk voor haar uit te spreken, en ik kan dan alleen maar me heel gelukkig prijzen met je werk Fred, als je zulk een gerenommeerde partner van de Hoog, Bulters en Bouwman tevredenstelt.“ Fred luisterde naar de loftuitingen van zijn manager, en keek daarbij af en toe naar de wonderschone Denise die hier nu in mantelpak voor hem zat, in plaats van enkel de witte kousen en kwartcup beha van afgelopen weekend. “Wil je met me delen wat het project zo succesvol maakte", vroeg de manager. Fred begon te zweten en probeerde alles weg te moffelen met dat hij gewoon zijn werk had gedaan. Denise onderbrak zijn gestotter en stond op om haar woorden kracht bij te zetten. “Fred hier heeft zich uitermate ingespannen om zich in te leven in de opdrachtgever en zich helemaal weg te cijferen voor het ultieme doel, mevrouw", zei Denise tegen de manager. “En daarbij, mevrouw, en dat zult u misschien herkennen en moet u ook plezieren…”. Denise stond nu achter Freds manager en legde haar handen op haar schouders. “…Daarbij mevrouw, liet Fred de soms zo typische mannenrol achterwege en schikte hij zich in een rol dienstbaar aan die van zijn gesprekspartner. Bent u niet met me eens dat dat een bijzonder prijzenswaardig opstelling van hem is". Denise kneep nu met haar handen in de schouders van de manager. De vrouw leek even te kreunen. Freds manager herhaalde Denises woorden. “Bijzonder prijzenswaardig". “U bent het toch met me eens, mevrouw, dat het lovenswaardig is dat een man eindelijk een keer niet vanuit een machtspositie, met dat onuitstaanbare superioriteitsgevoel opereert.”

Deze zin liet Denise gepaard gaan met een streling van beide handen over de schouders op het sleutelbeen van de manager. “Eens", fluisterde die. “Om het maar even plat to the point te benoemen" vervolgde Denise. “Eindelijk een man die niet vanuit zijn eigen pik denkt, maar aan onze natte spleet". Freds manager schrok van deze omslag in het woordgebruik en draaide haar hoofd omhoog naar Denise. Die reageerde meteen met een zoen vol op de mond van de vrouw, waarna die meteen brak en de zoen woest met haar tong beantwoordde. Denise ging weer recht staan en commandeerde Fred op zijn knieën te zitten. Als een hondje gehoorzaamde die. “hhmm, heerlijk als vrouw die piemels hun plaats te wijzen, of niet mevrouw?” en daarbij gleed Denise haar handen nu over de schouders van Freds manager in haar blouse, onder de zoom van de BH en op de zware warme borsten. Ze kneep meteen de tepels samen, en voelde die hard worden tussen haar vingers. “Spreid uw benen, mevrouw. Vraag die piemel. Vraag die piemel je kletsnatte spleet te likken". De vrouw kreunde, maar opende vrijwel onmiddellijk haar benen, draaide de stoel naar Fred toe en bitste hem toe: “bef me, hondje". Fred gehoorzaamde alleen maar en herhaalde wat hij enkele dagen geleden bij Denise uitvoerde. Die stond er deze keer alleen bij te kijken en glimlachte minzaam naar de vrouw onder haar, haar zakenrelatie,  die zich helemaal liet gaan en kreunend een orgamse beleefde onder Freds tong.
“U begrijpt, mevrouw, dat de Hoog, Bulters en Bouwman niets te maken wil hebben met een relatie die zich zo laat gaan in obsceen en afkeurenswaardig gedrag met haar eigen personeel en ik zal de overige partners dan ook adviseren de contracten met uw firma ongeldig te laten verklaren.” Denise wenste Fred en zijn manager nog een goede dag en liet beide verbouwereerd achter. De manager fatsoeneerde in alle haast nog haar broekje op haar kletsnatte dijen, en schoof haar borsten weer in haar BH. Met de knoopjes van haar blouse nog open probeerde ze Denise nog tegen te houden maar ze zag de liftdeuren net voor haar ogen sluiten. Beneden aangekomen bleef Denise even bij de receptie staan. Ze belde haar man. “Deel 1 is prettig geslaagd", lachte ze. Je kunt alvast beginnen.

Ik verwacht hem elk moment. En inderdaad hoefde Denise slechts enkele minuten te wachten voordat een ontdane Fred de lift uitkwam. “Ontslagen?”, vroeg Denise. Fred knikte. “op staande voet. Heb alles ter plekke moeten inleveren.  Ook de autosleutels.” – “Kom, ik geef je een lift", zei Denise. Fred keek haar verbaasd aan, maar accepteerde uiteindelijk het aanbod. In de autorit naar huis legde Denise uit dat Freds kooislot een chip bevatte. Daarmee was hij op elk moment traceerbaar voor haar. Ze wist allang waar hij woonde en werkte. Hij hoefde ook niet voorzichtig te zijn voor zijn vrouw Marielle, zei Denise. Zij is inmiddels geïnformeerd door haar man Johan. Fred was opnieuw verbaasd en vroeg zich af wat dat betekende. Denise lachte: “merk je vanzelf wel". 
Bij het openen van de voordeur hoorde Fred al het geproest en gerochel van zijn vrouw. “zuigen zeug" waren de eerste woorden van Johan die hij hoorde. Toen hij de keukendeur opende zag hij hoe Johan op dee keukenstoel zat, met beide handen op het achterhoofd van Marielle die hij daarmee vastdrukte op zijn enorme paal die stijf uit zijn broek omhoogkwam. Hij trok haar hoofd even terug, en liet haar daarmee snakken naar adem terwijl ze keelslijm ophoestte dat zich mengde met haar tranen die vanuit haar ooghoeken een donkere streep mascara meesleepte over haar wangen en kin. Echt volledig kwam ze nooit tot rust omdat Johan haar hoofd weer over zijn eikel duwde en zijn paal in haar keel liet glijden. Marielle zat op haar knieën voor hem. Haar blouse en BH waren omlaag getrokken en hingen om haar middel. Haar borsten bungelden voor haar lijf als Johan haar hoofd op en neer over zijn paal trok.  Soms liet hij even haar hoofd los, en greep dan haar tepels en trok de uiers van Marielle naar hem toe. Het deed Marielle soms krijsen van de pijn, maar die kreten werden steevast gesmoord door Johans enorme pik. Met smekende ogen keek ze naar Fred, maar die stond aan de grond genageld. “Hoe bevalt het je Fred? Je vrouw zo genomen te zien worden door een echte man? Het windt je op he?”. Fred voelde zijn piemel groeien in zijn kooitje. Het was vreselijk wat er gebeurde, maar hij schaamde zich zijn piemel te voelen tegen de stalen randen van de kooi. “kleed je uit “, gebood Denise. En Fred kon niet weigeren. Hij wilde wel, maar kon niet. En even later stond hij spiernaakt naast Denise terwijl hij toekeek hoe zijn vrouw inmiddels door Johan over de keukentafel werd gelegd, op haar buik, met haar gezicht naar haar man toe. Johan stroopte haar rok omhoog en zocht naar haar spleet met zijn gloeiende eikel. Marielle keek naar haar man, en zag hoe hij niet reageerde op haar hulpkreten. Kreten die alleen verhevigden toen Johan haar penetreerde en zij zijn enorme paal haar voelde openrijten. Marielle zag haar naakte man, ze zag zijn geschoren kruis, ze zag de ijzeren kooi. Ze zag ook hoe Denise haar man betastte. Met haar vingers schoof ze onder zijn ballen, en net als die dag in de sekscinema wist Denise met haar ranke vingers te bewerkstelligen wat Fred zelf al die tijd niet gelukt was.

Denises vingertoppen bezorgden Fred het ultieme gevoel dat niet lang daarna uiteenklapte in een orgasme waarbij zijn sperma nu niet meer uit hem spoot zoals vroeger, maar in een lange oneindige stroom uit zijn kooitje druppelde in een plas op de keukenvloer. Marielle kon niet geloven wat ze zag, maar kon ook even later niet meer bevatten wat haar zelf overkwam toen ze gestimuleerd door de enorme pik van Johan samenkrampte in een orgasme dat ze nog nooit zo beleefd had. “Ik … ben ..niet..meer…aan…de….pil" probeerde ze nog met horten en stoten te waarschuwen. Dat deed Johan alleen maar grommen. “Jammer zeug" en hij spoot zijn pik in dikke golven leeg in Marielle.
Buiten hoefden Johan en Denise niet lang te wachten tot Fred, naakt nog en gegooid de deur uit werd gegooid. “Stap in" zei Johan en ze reden zwijgend naar hun boerderij net buiten de stad. “Je mag kiezen" zei Denise toen ze het erf opliepen. Je mag vrij gaan waar je wil, of je mag je plek gaan zoeken in de stal daar, maar dan activeren we je kooislot. Dan kunnen we – op afstand – met een druk op de knop castreren als je je niet aan de regels houdt. Maar als je je aan de regels houdt, heb je je plekje dat bij je past. Fred keek hen aan, en koos voor de schuur. “activeer me", zei hij. “ik heb geen gezin en geen werk meer. Ik hoor in jullie stal". Binnengekomen voelde hij de warmte van de haters, en hij koos een kooi waarin drie andere naakte mannen lagen , die ook gegooid waren. Dat weerhield hun niet Fred te bespringen om duidelijk te maken wie de baas waren in deze kooi. Terwijl een man Freds armen voor zich uittrok en de andere zijn enkels vasthield, besprongen de derde hem vanachter en penetreerde hem met de ijzeren kooi die om zijn druipende piemel zat. Fred had gekozen, en was nu niet meer dan een van de staldieren van Denise en Johan.

883 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.