Mijn eerste (en enige ontmoeting) met twee meesteressen

Geplaatst door: onderdanig1978 op 09-02-21

Het is alweer jaren terug, maar de gedachtes eraan doen me toch nog altijd naar meer verlangen.

Ik was via internet met 1 vrouw in gesprek geraakt die zo nu en dan gezamenlijk met een andere vrouw, een man uitnodigde om deze als slaaf te behandelen. Ik was blij dat ik dat deze keer mocht zijn.

Ik kwam de desbetreffende dag aan bij de voordeur. Ik had mijn cockcage aan en moest bij binnenkomst de sleutel afgeven. Naast de sleutel moest de vergoeding in een enveloppe met mijn huisadres en postzegel overhandigt worden. Waarom wist ik op dat moment niet.

Ik belde en en een mooie lange blonde vrouw deed de deur open in een badjas. Ik gaf het pakketje aan haar en mocht me uitkleden op de deurmat. Ze keek afkeurend maar lachte wel. Ik mocht op mijn knieen voor haar gaan zitten. Ik moest haar volgen maar eerst mocht mijn neus haar ronde billen ontmoeten. Heerlijk!

Ik volgde haar naar binnen de huiskamer in. Daar stond haar vriendin al klaar. Het duurde niet lang voordat de badjas ook op de vloer lag en ik twee mooie fantastische vrouwen voor me had staan in mooie lingerie en op mooie hakken. Ik mocht om te beginnen om alle voeten een kusje te geven. Dit werd vervolgt door het bestuderen va de dames van mijn cockcage. Ze vonden het een grappig ding maar hij moest voor nu af. Ik kreeg de sleutel en mocht hem zelf eraf halen. De sleutel kregen ze direct terug met daarbij de cokcage ook.

 De dames wilde even hun beenspiertjes trainen en vroegen mij om mijn knieen te spreiden. Eentje ging achter me staan en de ander voor me. Om en om gingen ze in mijn kruis trappen. De ene keer wat harder en de andere keer wat zachter. Ik weet niet of dat bewust was, maar ik vond het overduidelijk wel lekker. En dat werd door de dames opgemerkt want ik kreeg een harde piemel. Dat vonden ze erg grappig, maar was niet de bedoeling. Een van de dames liep weg terwijl de ander nog even een paar flinke harde trappen uitdeelde.

 Ik moest kruipend de trap naar de eerste verdieping nemen, maar mijn ogen dichthouden. Uiteraard was dat wat vreemd in een huis waar je voor het eerst bent, maar met een beetje sturing, lukte het me de trap te vinden en langzaam ging in omhoog. Ik vermoed dat ongeveer halverwege de trap de opdracht kwam om bovenaan de trap de kont van de eerder weggelopen dame te likken. En ik, iemand die graag likt, liet me dat geen tweede keer te zeggen. Stiekem had ik ook zo nu en dan even mijn ogen een klein beetje open om even naar die mooie kont te lijken.

 Ik durf echt niet te zeggen hoe lang ik heb mogen likken, maar na een tijdje moest ik stoppen en mocht ik gaan staan. Met de dame achter mij, liepen we de trap af weer richting de woonkamer. Bij het weerzien van de andere dame kreeg ik een glas water. Ik nam een slokje water, wat klaarblijkelijk niet de bedoeling was. Ze pakte het glas terug en gaf me een knietjes in mijn kruis. Ik moest me mond spoelen en het water weer zonder morsen terug in het glas doen. Dus dat deed ik vervolgens.

 Ik moest nu op de bank gaan liggen. De dame die beneden was gebleven ging over mijn gezicht zitten en beveelde mij haar poes te likken. Heerlijk! Terwijl ik daarmee bezig was, ging de ander op mijn kruis zitten. Ze ging tegen mijn piemel aan rijden en beveelde me niet hard te worden. Dat laatste ging al snel mis waarna ik ergernis hoorde en nagels in mijn zaakje voelde prikken.  De dame op mijn gezicht beveelde me te blijven likken en liet na een tijdje haar nat geworden poes nog even goed ruiken. Beide dames gingen naast de bank staan. Een begon aan mijn piemel te trekken en beveelde me niet klaar te komen. Ze bleef maar trekken en trekken en ze bleef in herhaling zeggen dat ik niet mocht klaarkomen. Al snel kon ik het bijna echt niet meer houden en stopte ze direct met trekken. Enkele tellen na het stoppen, spoot de cum uit mijn lul. Ik moest het met met mijn eigen handen weghalen en allemaal zelf doorslikken. Dat smaakte best goed (al zeg ik het zelf). Mijn lul begon wat zachter te worden en een dame gaf me mijn cockcage terug. Ik moest deze weer omdoen. Omdat mijn lul zachter was geworden, maar absoluut nog behoorlijk opgezwollen was, past dat nog totaal niet. Hierdoor werd een dame ongeduldig en nam ze het over. Het lukt haar met enige druk om mijn piemel behoorlijk strak achter slot te zetten. Voor mijn ogen verdween de sleutel in de enveloppe en mocht ik deze enveloppen met het laatste beetje cum dichtplakken.

 De ene dame ging nog even op mijn gezocht zitten met haar mooie kont en gaf een paar aanwijzingen. Tegenover haar woning stond namelijk een brievenbus. Ik moest de enveloppe voor haar in de brievenbus stoppen. Ik had geluk dat het donker was, want ik moest het naakt en kruipend over straat doen. Zo gezegd zo gedaan. Ik bereikte de brievenbus, ging staan en stopte de brief erin. Ik ging weer op mijn knieën om terug te kruipen. Ik was de straat weer net over en wilde de voortuin door richting de twee dames in de deurgat toen er een auto voorbij reed. Gelukkig reed deze door. Ik keek naar de dames, eentje had mijn kleren vast en gooide deze naar buiten. Beide zwaaide en met een zachte doei en knipoog werd de deur gesloten.

1640 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.